Dodou med videre

En viktig signering for a-laget - og akademiet!

DODOU ER MED: Dodou i aksjon i den solide kampen borte mot VIF 2 i høst. Foto: Guttorm Lende

Dadi Dodou Gaye kom fra Lørenskog før 2017-sesongen, og viste raskt fram sine kvaliteter i KFUM-forsvaret. Sterk defensivt og en trussel offensivt med god teknikk, solid fysikk og bra fart.

Med en del utskiftninger i troppen, var det derfor en viktig signering som ble gjort i KFUM-hallen i ettermiddag.

- Et bra miljø og mange gode spillere som jeg fortsatt kan lære mye av, sier Dodou om hvorfor det ble Kåffa videre.

Han er bare 22 år, men har likevel vært rundt i en del klubber siden han dro fra Holmlia som juniorspiller. Først et par sesonger i Vålerenga, så et halvt år i Lørenskog, et halvt år i Follo og så tilbake til Lørenskog.

Men nå har han altså "slått seg til ro" i KFUM.

Trives på akademiet
Og det er ikke bare på banen at Dodou har blitt en hit. Også blant barna på akademiet er forsvarsspilleren blitt en favoritt. Nå skal han jobbe fire timer daglig på akademiet framover.

- Det trives jeg veldig godt med. Det er kjempegøy og det er så utrolig mange hyggelige barn å være sammen med, sier Holmlia-gutten.

Dodou er utvilsomt en spiller med et stort potensial - og det er fortsatt ikke noe å si på ambisjonene, verken på lagets eller egne vegne:

- Vi bør prøve å komme høyere på tabellen enn det vi klarte i år. For min egen del så har jeg mål om å stenge igjen bak og bidra med mer målpoeng framover. På sikt har jeg fortsatt en ambisjon om å spille i Tippeligaen.

Lite skada
Trener Isnes er selvfølgelig godt fornøyd med førjulssigneringen:

- Han er utvilsomt en av våre spillere som kan ta neste steg, enten med oss eller et annet sted. Han er god en-mot-en offensivt og defensivt, og er en veldig snill gutt. På banen kanskje litt for snill noen ganger. Det er også et pluss at han er ekstremt lite skada, selv om han har stått over litt nå i november og desember.

Vi har tidligere meldt at profiler som Sortevik og Hammer er med videre. Også en del unge KFUM-gutter er klare for troppen. Det jobbes for øvrig med å sette sammen en slagkraftig tropp som starter for fullt på andre siden av jul.

Her er oversikt over treningskampene! (merk: Skeid var satt opp i siste treningskamp før seriestart. Nå blir Asker motstander i stedet)

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift