Trenerduo gir seg

Sverre Lehmann (t.v) og Espen Larsen gir seg som trenere for Nymark 1 (G2002).

Trenerduoen har de siste to årene hatt ansvaret for laget som har hatt stor sportslig suksess i serien. To andreplasser og en tredjeplass i 1. divisjon forteller at det er blitt gjort mye bra arbeid med førstelaget til den store G2002-gruppen.

Nå er det slutt. Espen flytter fra Bergen og hjem til Stavanger hvor han skal fortsette sine fysioterapistudier og det er årsaken til at han gir seg. Han hadde et ønske å følge laget også i det siste ungdomsåret, men det lot seg dessverre ikke forene med familieliv og studier.

Sverre har fulgt mange av spillerne helt fra de var seks år og spilte i Brann. For tre år siden flyttet Brann-laget kollektivt over til Nymark og mange av spillerne tilhører i dag førstelaget til Nymark IL.  Nå er det også slutt for Sverre og sist onsdag ble det avskjedsfest med laget på idrettens hus. Her fikk begge en T-skjorte med bilde a v laget og hvert sitt keramikkrus med bilde av seg selv. Krusene er laget av Sarah Louise Reed, kunstner og mor til en av spillerne på laget.

Nymark IL takker begge for den gode jobben de har gjort med laget. Et godt grunnlag er lagt for de som nå skal overta laget og hvem det er får dere snart vite med å følge med her.
 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift