ÅIF ser etter flere sponsorer

-Sponsorer og samarbeidspartnere er helt avgjørende for vår satsning på barn og unge på Åndalsnes og i Rauma, sier daglig leder Aksel Skjølsvik. -Det gjør at vi kan holde kostnadene for barna nede samtidig som vi øker aktiviteten, fortsetter Skjølsvik.

Status pr i dag er at vi har kommet i gang med en hel del spennende prosjekter i høst. Vi gir gass!!

Her er noen av de nye prosjektene vi har satt i gang.

  • IdrettsÅFO. Det er en Idrettsfritidsordning to ganger i uka. Per i dag er det 30 utøvere. Kjempekjekt. Sju Isfjordninger og en Måndaling er også med.
  • ÅIFEkstra. Her er det mellom 10-20 ungdommer som trener før skoletid hver fredag. Dette er et gratis tilbud som går på tvers av alle idretter i ÅIF. Morsomt å kunne motivere de iverigste til satsning.
  • ÅIFklubbkveld: Det er en møteplass på for ungdommen som har vært svært etterlengtet. ÅIF har satt i gang dette fordi vi først og fremst synes ungdommen fortjener det og fordi vi vil vise at vi tar samfunnsansvar utover idretten. De to gangene vi har hatt ungdomsklubb har det vært ca 100 ungdommer innom hver gang!!
  • Turn og Akrobatikk: Dette er at lavterskeltilbud for barn fra 3 klasse og oppover. Hver fredag fra 18.00-19.00 får de muligheten til å teste ut Aitrack og ulike turnøvelser i Raumahallen. Treningsavgiften er bare medlemskap i ÅIF. (150 kr per unge
  • I tillegg jobber vi med nytt kunstgressdekke og en ekstra bane. Vi har også fått til et godt samarbeid med kommune og skolene på Åndalsnes .

Vi håper bedrifter ser verdien av å bli med på laget vårt. Dette gjør at vi kan opprettholde satsningen på barn og unge i Rauma og utvikle den videre. Vi har i høst fått i flere nye sponsorer.

Ta gjerne kontakt med daglig leder Aksel Skjølsvik for en prat.

Tlf:95044558 Mail:aksel@andalsnesif.no


IMG_5782.JPG


Støtt Åndalsnes IF!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift