Ullevål 2 vant jevn kamp

Ullevål 2 vant tirsdag kveld en jevn kamp 4-2 (2-1) mot Nordre Sande/Mjøndalen 2. Gjestene stilte med russiske Vadim Rusin, som blant annet scoret mot Ullevåls a-lag tidligere i år, i oppstillingen. I tillegg spilte tidligere landslagsspiller Ove Ronny Nørgaard for vestfoldingene.

Ullevål kom best i gang, og allerede etter to minutter tok hjemmelaget ledelsen. Et lekkert angrep endte med et langskudd fra Einar Andreassen. Keeper måtte gi retur, og fra kort hold kunne Henrik Jacobsen sette inn 1-0. Omgangen var jevnspilt, og gjestene var ikke ufarlige. De produserte blant annet en lang rekke med cornere uten uttelling. Utlikningen skulle likevel komme etter 20 minutter. En flipp fra Vadim Rusin gikk gjennom hele Ullevål-forsvaret, og alene med keeper gjorde gjestenes angriper jobben på best mulig måte.

Ullevål svarte derimot på utlikningen, da spillende trener Einar Andreassen fikk drømmetreff på volley etter at Henrik Jacobsen slo ballen inn i feltet. 2-1 sto seg til pause i en jevnspilt kamp, hvor det ikke ble skapt mange store sjanser. Ullevål har satt en god defensiv i alle årets kamper, og ligger på kun to innslupne mål i snitt hittil i år.

Annen omgang begynte på samme måte som den første sluttet, og det skjedde ikke all verden foran målene. Ullevål tvang en drivende Vadim Rusin rundt på kant, og selv om det ble skapt noe som følge av hans prestasjoner, var det ikke mer enn at keeper Christopher Smerkerud stort sett håndterte det meste med full kontroll. Halvveis i omgangen var det fortsatt ingen mål, men da bestemte fjorårets toppscorer, Bjørn Fredriksen, seg for å åpne årets målkonto. En glimrende enkeltmannsprestasjon førte han i god posisjon, og skuddet smalt inn bak gjestenes keeper. Dermed sto det 3-1, og ledelsen var noe mer komfortabel. Samme mann kom i fokus noen minutter senere etter å ha tatt ned et langt utkast. Han tråkket rundt på kant, og inne foran mål fant han Vetle Rynning, som fra kort hold kunne øke til 4-1.

Ove-Ronny Nørgaard reduserte til 4-2 på corner med ti minutter igjen, og det skapte en viss spenning i kampen. Wilhelm Teisner fikk sjansen til å punktere kampen med syv minutter igjen, men straffeslaget hans ble satt utenfor. Det ble likevel ikke av betydning, for gjestene klarte aldri å skape et voldsomt trykk i sluttminuttene, og det ebbet ut med seier 4-2 til Ullevål 2. Det var en meget jevnspilt kamp, men alt i alt vant Ullevål en fortjent seier. Dermed står Ullevål 2 med tre seire og ett tap så langt i sesongen.

Neste kamp for Ullevål 2 er borte mot Stabæk 2 tirsdag 12/12 kl. 21 på Stabekkbanen. Det blir en tøff kamp mot fjorårets vinner av 1. divisjon, og som har startet sesongen med fire seire og én uavgjort.

Høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

starter 28.august.

Ukeplan finner du her.

Velkommen til trening i uke 34-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift