Samarbeid Avaldsnes Torvastad om fotball

I den siste tiden har det vært en rekke møter mellom klubbene om samarbeid på ungdomstrinnene i fotball. Dette er foreløpig lagt på is da klubbene innser at tiden ikke helt er moden for dette.

Begge klubber sliter med få spillere per årskull på ungdomstrinnet, og utfordringen med synkende barnetall i bygdene på Nord Karmøy kan fort medføre at utfordringen kan fortsette de kommende år. Fotballstyrene i Avaldsnes og Torvastad har derfor sett på om den kan være en løsning og stille samarbeidslag i flere årsklasser der klubbene sliter mest. I de to siste årene har klubbene stilt med felles J-16 lag, noe som har vært vellykket.

Nestleder Ynskje Kaldheim (bilde) i hovedstyret har ledet samtalene med Torvastad. Etter noen runder i samarbeidsgruppen, møter med trenere og lagledere for aldersgruppene 12-16 år, har både Torvastad IL og Avaldsnes IL kommet frem til at vi ikke inngår samarbeid mellom på lag for neste sesong. Både Avaldsnes og Torvastad skal jobbe frem løsninger innad i klubben slik at barn/ungdom fortsatt har tilhørighet til en klubb. Samarbeid kan være en mulig løsning i fremtiden og klubbene tar en ny vurdering høsten 2018.

Begge klubber ønsker å starte et samarbeid om spillerutvikling og trenerforum fra sesongen 2018, klubbenes fotballstyrer skal sette seg sammen for å lage en plan og opplegg for dette.

Fotballavdelingen i Avaldsnes IL kaller inn alle lagledere, trenere og foreldre kontakter fra både barne avdelingen og ungdomsavdelingen til informasjons/ drøftingsmøte:

Torsdag 7. desember kl 19.45 i storsalen på Avaldsnes Idrettssenteret.

Alle årstrinn bør være representert fra 7 til 16 år bør delta.

Hilsen Fotballstyret i Avaldsnes IL


Neste KamperAVALDSNES - KOLBOTN

Søndag 16. sept. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Hemingstad

Fredag 14. sept. kl. 18.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift