En gledens dag for Selbak TIF og lokalsamfunnet

Selbak TIF fikk i dag ja på søknaden til Sparebankstiftelsen Dnb om støtte til oppstart av et nærmiljøanlegg på Selbak Stadion. Sparebankstiftelsen støtter prosjektet med 325 000 kr

For oss i Selbak TIF er fotball og sportslige resultater viktig, men vår primær oppgave er å bidra til at Selbak er et trygt og hyggelig sted å vokse opp. Vi jobber daglig hardt med å sørge for sportslig aktivitet på bra nivå og at alle skal føle seg inkludert i idrettslaget. Vi har et stort anlegg som krever mye for å holde ved like. Vi har medlemmer og ikke minst en banekomite som legger ned mange timer, men de store løftene klarer vi ikke alene.

Det er derfor vi med stor glede vi har fått beskjed om at vi mottar denne store summen til å starte byggingen et nærmiljøanlegg på den gamle grusbanen med et utendørs styrketreningsanlegg. Samtidig får vi utbedret grusbanen slik at den blir trygg å være på uten store vanndammer og isflekker på vinteren.

Vi skal i samarbeid med de lokale firmaene Jørgensen & Jørgensen og Norplay sørge for at det blir et flott anlegg og retter en stor takk til Sparebankstiftelsen for tilliten og støtten.

 

Her er en illustrasjon av treningsanlegget:

Sponsor

Følg oss på Facebook!

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift