Circle K Furnesveien er vår NYE og STORE samarbeidspartner. Vi takker hjerteligst for 3-årsavtalen!

Den første vellykkede kampanjen er allerede gjennomført i vårt nye samarbeid med Circle K Furnesveien.

Klubbens markedsutvalg med Øystein Aaberg i spissen har solgt over 300 (!) Circle K-kopper til gode partnere i næringslivet, og dette representerer en flott inntektskilde til klubben vår.

Inger og Raymond står bak Circle K Furnesveien, og de har levert de nevnte Circle K-koppene med egen logo for bedriftene på en eksemplarisk måte. 

Alle er strålende fornøyd, - ja så fornøyd at det er kommet etterbestillinger av kopper til flere av bedriftene. Vi takker både Circle K Furnesveien og de respektive bedrifter for samarbeidet.

Men, dette er bare starten på vårt omfattende partnerskap med Circle K Furnesveien. De vil bli synlige på drakter både til lagene i yngres avdeling og seniorlagene, og snart er de godt profilert både på stadion og våre øvrige markedskanaler.

Avtalen er svært gunstig for FL Fart, og varer over en 3-årsperiode.

Litt mer om Circle K Furnesveien: Inger og Raymond har driftet stasjonen siden 2014, og kan presentere et komplett anlegg sentral med sin sentrale beliggenhet i Hamar.

De har en flott bilvaskemaskin, og tre selvvaskehaller hvor en av dem er innendørs. I tillegg til alt du kan tenke deg av mat, drikke, sjokolade og bilrekvisita, tilbyr de hengerutleie, gass og sesongbetonte varer som strøsingel og ved.

Det er også en kriositet at Inger har vært en del av fotballmiljøet. Hin spilte for vårt damelag i perioden fra 2004 til 2007, og var en del av jentebølgen som vokste frem i FL Fart i forbindelse med opprykket til 1. divisjon etter sesongen 2003.

Nok en gang, - tusen takk til Inger og Raymond for en VIKTIG og GOD samarbeidsavtale!

Vi gleder oss til fortsettelsen:-)

- frode -

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135