Sesongkortsalget igang

En utmerket julegave-idè!

 

Sesongkort 2018

Salget av sesongkort for den spennende 2018-sesongen er nå igang.

Stjørdals-Blink Fotball spiller i Postnordliga avd2: STJØRDALS-BLINK FOTBALL, NARDO FK, VÅLERENGA2, SKEID, KJELSÅS, KFUM OSLO, BRATTVÅG, HØDD, BRYNE, EGERSUND, VARD HAUGESUND, VIDAR, ARENDAL, FLØY.

Her kommer det mange spennende klubber på besøk til Nye Blinkbanen.Som nyopprykket angriper Blinkgutta denne utfordringen nedenifra.Vi har tenkt å sette et positivt preg på avdelingen! Vi har en A-lagstropp sterkt preget av spillere fra Værnesregionen. I 2017 var det gjerne 8-9 spillere fra distriktet i startoppstillingen – vi tilbyr en flott utviklingsarena for spillere hovedsakelig i og fra Værnesregionen.Stjørdals-Blink Fotball har -tross 2 sesonger i 1.div på 1990-tallet – neppe spilt på høyere nivå tidligere. Dette ut fra den spissingen som nå har skjedd i norsk fotball mht. kutting i lag pr. divisjon og de økonomiske rammene de aller fleste av våren avdelingskonkurrenter rår over.

Vi skal fortsatt gjøre alt vi kan for å få maksimalt ut av våre beskjedne økonomiske muskler - og forsøke å spille hjem flest poeng pr. brukte krone i avdelingen!

Sesongkort for 2018 er en flott gave til deg selv eller noen du unner det aller beste – også som julegave. Vi lover full innsats non-stop – og 100% offensiv fotball etter beste evne!'

Sesongkortet bestiller du her: https://www.deltager.no/Seskort2018

Sosiale medier

@blinkfotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift