Tre strake tap i hektisk Ullevål-uke

Ullevåls A-lag har enda til gode å ta poeng i årets Eliteserie, etter 6 runder ligger laget på 9. plass. På onsdag tapte Ullevål 1-10 for Stabæk, på fredag ble det 7-3 mot Mjøndalen og på søndag var det atter et tosifret tap, med 10-2 borte mot Solberg.

I første omgang mot Stabæk klarte Ullevål å holde defensiven relativt bra, og lå under 0.3 til pause. I andre omgang ble det tyngre, man fikk et par tidlige mål i sekken og derfra så de regjerende norgesmesterne seg aldri tilbake. Ullevåls mål kom helt på slutten, da Jonas Gaare fikk satt et trøstemål.

Mot Mjøndalen var det mye jevnere, og det var 4-2 til pause til hjemmelaget. Ullevål hadde mye spill og flere store sjanser. I andre omgang måtte etter hvert Ullevål satse mer offensivt for å prøve å ta igjen Mjøndalen. De brunkledde fikk store rom å kontre i, og fikk til slutt satt hele 7 mål i kassa. Dette var i utgangspunktet en jevn kamp, der trioen Cras, Rusin og Anufrineko ble tunga på vektskålen, som kunne vippe kampen i Mjøndalens favør. Jonas Gaare og Jesper Sagen (2) scoret Ullevåls mål.

På søndag tok Ullevål atter en gang turen til Nedre Eiker, denne gangen til Solbergelva, der serieledere Solberg sto for tur. Erik Sørensen, Fredrik Bakken, Martin Killingmo, Fredrik Løland var ute med skade. Dessuten manglet også Jonas Gaare, Rickard Geiborg og Jonas Lilja. Dette betydde at Ullevål stilte med hele 11 juniorer til kampen. Ullevål la derfor om formasjon til en mer defensiv variant. Dette ga resultater og Ullevål klarte å holde Solberg til 1-1 til pause. Mot slutten gikk Ullevål tom for krefter i en kamp der man måtte se seg nødt til å forsvare seg mer eller mindre hele tiden. Det endte til slutt 10-2 til Solberg. Timian Strømdahl Fossli scoret begge Ullevåls mål.

I en hektisk kampuke, med mye skader og sykdom, måtte Ullevål se seg beseiret tre ganger på rad, med ganske stygge sifre. Landslagspausen kommer i grevens tid, neste uke skal Ullevåls spillere trene og hvile seg i form, før to skjebnesvangre kamper venter uka etter. 13. desember møter Ullevål Hamar i Vikingskipet, før turen går til Konnerud den 17. desember. Her blir det ekstremt viktig å dra med seg poeng.

Høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

starter 28.august.

Ukeplan finner du her.

Velkommen til trening i uke 34-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift