Juletrær og fyrverkeri

Tradisjonen tro skal også i år GIL Fotball selge juletrær og fyrverkeri. Den store nyheten er at vi i år også skal selge kunstige juletrær. Det er flere og flere nordmenn som går over til denne varianten, og til disse har vi to meget gode alternativer.

Vi skal ha en modell på 180 cm med 200 led pærer, og en på 210 cm med 300 led pærer. Begge modellene leveres med juletrefot. Trærne er svært naturtro og veldig fine, og er av meget god kvalitet. De er tredelte, og lysene er montert på hver sin del. Delene settes enkelt sammen, grenene faller utover og så kobler man lysslyngene for hver del sammen. Meget enkelt mao. Pærene har en levetid på ca 17.000 brukstimer, de kan altså lyse kontinuerlig i ca to år. Nå kan julen vare frem til påske opptil flere ganger uten at man trenger å bekymre seg for pærene i hvert fall.

Prismessig er trærne veldig konkurransedyktig med modeller du finner rundt omkring. 180 cm koster kr 1.690, mens 210 cm koster kr 2.290. Den største modellen vil du kunne se utstilt i Kulturhuset, og ønsker du å kjøpe kunstig tre før 11/12 så ta kontakt daglig leder i GIL Fotball på telefon 99669966.

Fra mandag 11/12 vil vi som vanlig stå utenfor Brygghaug å selge både vanlige og kunstige juletrær samt julenek, dette gjør vi til og med lille julaften.

FYRVERKERI

I romjulen står vi som vanlig utenfor REMA og selger fyrverkeri, dette gjør vi i perioden 28-30/12. Merk at vi ikke står der på nyttårsaften, da må vi holde stengt pga regelverket.


Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Støtt oss!

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift