Ny runde med snøproduksjon

Det er meldt kaldt vær hele uka og vi satser derfor på en ny runde med snøproduksjon. Det var veldig positivt med oppmøte i forrige uke og satser på at mange kan ta ei vakt nå også. NB! Oppstart først tirsdag ettermiddag pga manglende utstyr. Les mer ....

Basert på erfaringer fra forrige uke så har vi konkludert med at det holder med 2 personer pr vakt. Vi har opprettet et nytt skjema for påmelding som dere finner HER.

Det kreves ingen spesielle forutsetning for å delta og alle får en rask introduksjon i hva som skal gjøres. I tillegg er det blitt laget ei hjemmeside med tips og råd som dere finner under toppmenyen "Diverse->Snøkanon".

Den videre planen i Nilsbyen nå er at Trondheim Kommune vil komme med ei løypemaskin for å preparere de områdene vi har produsert snø. 

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Live-kamera Granåsen

Trykk her

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift