Påmelding til allidrettskurs/idrettsskolen høst 2018

Velkommen til høstsemester 2018 på allidrett/idrettsskolen:)

På allidretten/idrettsskolen vil barna få et variert og godt treningstilbud med fokus på koordinasjon, balanse, ballspill, turn og lek. Barna får utfordre seg selv fysisk og de blir kjent med idretter tilpasset sin alder. De skal få oppleve mestring og idrettsglede:)


Høst 2018 tilbyr vi 4 kurs i gymsalen på Voksen skole og 1 kurs i gymsalen på Bogstad skole:

Gymsal Voksen skole:

1) Mandager kl 17-18: 3- og 4- åringer

2) Mandager kl 18-19: 5- og 6- åringer

3) Tirsdager kl 17-18: 3- og 4- åringer

4) Tirsdager kl 18-19: 5- og 6- åringer

Gymsal Bogstad skole:

5) Tirsdager kl 18-19: 5-, 6- og 7 åringer

Barn som fyller 5 år i løpet av høst 18 kan melde seg på kurs for 5- og 6-åringer.


For påmelding til høstens kurs, trykk her


Alle som deltar på allidretten må være medlem i VASK. Medlemskontingent kr 200,- og kursavgift kr 1200,- blir fakturert på en samlet faktura før kursstart. Det blir dessverre ikke allidrett i skolens ferier eller når skolen trenger gymsalen til sine arrangementer. Påmeldingen er bindende. Det er ikke mulig å bytte parti underveis i kurset. Ved spørsmål kontakt: administrasjon@vaker.no

Praktisk informasjon:
Det er fint om barna har på seg gymtøy og innesko. (Det går greit å bruke gymsokker etc, men vi anbefaler at barna bruker skikkelige sko).

På kursene for 5- og 6- åringer må vi be om at dere voksne går ut av gymsalen når kurset starter. Det er ikke anledning til å være inne i gymsalen for å se på mens kurset pågår. På kurs for 3- og 4- åringer går det an å hjelpe til på kurset dersom ditt barn ikke vil være i gymsalen uten deg. Snakk med instruktørene, så finner dere en løsning sammen. Instruktørene har liste med navn og mobilnr til dere foreldre, så de kan kontakte dere hvis noe skulle skje mens dere er borte.

Garderobe:
På Voksen: Alle som skal skifte/legge fra seg tøy/sekker MÅ ta turen inn i garderobene til høyre. Det er ikke lov å sette fra seg verken jakker, sko eller sekker i inngangspartiet. Takk for at dere hjelper oss med dette! Det samme gjelder på Bogstad - bruk garderobene!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift