Kick-off for 2011 i Sotra Arena var en suksess.

Onsdag 8. november var alle nye fotball- og håndballspillere invitert til kick-off. De små skulle endelig få sin første Sotra Sportsklubb-drakt.

Onsdag klokken 18:00 var halve svingen ved bane 1 i Sotra Arena fylt opp av foreldre og barn som skulle få litt info om livet som medlem av klubben, men viktigst av alt; barna skulle få sin første blå og hvite drakt fra Macron.

Oppstartsgruppen består av over 120 barn på førsteklassetrinnet på våre skoler i kommunen. Gruppen er delt i tre neste like stor deler. Vi har de som bare spiller fotball eller bare håndball, og vi har den tredje gruppen som består av de som har startet med begge deler. Klubben er utrolig stolt over at så mange har valgt våre idretter, og vi er veldig ydmyk over ansvaret som følger med dette. Sotra Sportsklubb er en foreldredrevet klubb og samtlige trenere som var fremme sammen med sine lag, er foreldre som når begir seg ut på en ferd med de små håpefulle. Klubben vil gjøre sitt ytterste at foreldretrenerne skal få god utdanning og skolering i sin idretter og de regler som følger med barneidretten.

Men så tilbake til denne flotte dagen på bane 1.

 

Onsdagen var kommet og fra Sotra Sportsklubb stilte daglig leder, Dan Christensen, med en rask velkomst til nye spillere og nye foreldre i klubben. Deretter fulgte presentasjon av barnehåndballansvarlig, Paal Lilletvedt, og barnefotballansvalig, Terje Madsen. Til sist informerte trenerkoordinator i fortball, Roy Nymark, foreldrene om sine oppgaver.

Så var det i gang. Vi valgte å ta frem skole for skole, og trenere i begge idretter troppet opp og tildelte sine respektive spillere nye drakter.

 

Brattholmen Skole

Ulveset Skole

Kolltveit Skole

Knappskog Skole

Foldnes Skole

Hjelteryggen Skole

Kom alle frem med sine lag, og spillere fikk drakter. Stolte og kry stod de små der og fikk tredd på seg drakten til stor applaus, før de ble sendt som gruppe for de obligatoriske draktbildene og lagbildene i håndballmålene.

 

Til slutt et gruppebilde av alle barna som var igjen i hallen. Og foreldrene fikk utdelt det nye informasjonshefte om klubben.

Vi håper enda flere vil melde seg på i idrettene våre. Har dere spørsmål er det bare å ta kontakt med de ansvarlig i hver av idrettene.

Oppslagstavle

 

Medlemsinformasjon

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift