Lokalderby er tilbake

Et helt år uten klassikeren Nymark-Baune var mer enn nok. I 2018 møtes de igjen.

Norges Fotballforbund (NFF) i Hordaland har satt opp neste års 5. divisjonsavdelinger og det er godt å konstantere at lokalderbyet mot erkerival og nabo Baune er tilbake på terminlisten. Denne klassikeren har ikke vært spilt siden september 2016 og det er alt for lenge for ihuga Nymark-supportere. Nå er det altså slutt på dårlige lokalderby-tider.

To lokalderby
Avdelingsoppsettet som ble lansert i dag, 14. november, inneholder mange interessante motstandere i 2018. Et av lagene er nemlig våre naboer på den andre siden av Nymarken, nemlig Minde, som rykket opp fra 6. divisjon i år. Nå er dette laget for ungt til å kalles en klassiker, men et nabooppgjør er det i alle fall. Og det kan man kanskje også kalle oppgjøret mot det ferske laget Sædalen IL.

Mange nye lag
Nymark IL får nesten ingen av årets motstandere til neste år. Det er kun Varegg 2 som er satt opp i samme pulje som Nymark også i år. Ellers blir det flere turer ut i distriktett enn i år og variasjon skal være bra for kropp og sinn. Nymark IL skal bl.a. møte Voss som på få år har rast nedover i divisjonssystemet.

Nymark IL møter følgende lag i 5. divisjon avdeling 02 i 2018:
Baune
Fri
Dale
Minde
Os 2
Osterøy
Sædalen
Søfteland
Vaksdal
Varegg 2
Voss
 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift