Vebjørn vender hjem

GIL Fotball er strålende fornøyd med at Vebjørn Sangnæs har bestemt seg for å returnere til moderklubben.

GIL Fotball har hatt en utfordrende sesong på senior herresiden. Det er flere årsaker til dette, men forhåpentligvis har vi lært noe av dette. Vi har nå fått en kjempemulighet til å starte med blanke ark, noe vi allerede er godt i gang med. Kort fortalt snakker vi om Prosjekt Flaggskip, ett prosjekt som går ut på å skape ett seniormiljø i klubben som store og små i bygda skal ha kjennskap til og være stolte av. En forutsetning er at våre seniorlag i størst mulig grad skal bestå av lokale spillere. Vi skal bygge sten for sten og ser flere år fremover, og vi har stor tro på at dette skal bli veldig bra.

En av de første brikkene som nå er på plass er Vebjørn Sangnæs, noe vi er meget fornøyd med. Vebjørn er GIL gutt født i 1996 og har tidligere representert oss på kretslaget, spilt på a-laget vårt og han har også tidligere vært med som trener på vårt G-16 lag. Vebjørn har i år hatt en meget god sesong for Gjelleråsen som ble kronet med opprykk til 3. div. Nå vender han altså hjem til Gjerdrum. Dette er hva sportslig leder Stein Bergstrand har å si om saken:

-«Prosjekt Flaggskip har startet! GIL Fotball er stolte over å ha fått på plass første viktige brikke i Prosjekt Flaggskip. Vebjørn vender hjem, og har signert en avtale på 3 år som spillende assistent trener på a-laget. Vebjørn har tidligere vist at han besitter et stort trenertalent, i tillegg til at han er en fremragende spiller. Vi er stolte og ydmyke over at Vebjørn har så klokketro på dette prosjektet.»

Hovedpersonen selv gleder seg til å ta fatt på prosjektet:

-«Jeg er først og fremst veldig glad og stolt over å få bli en del av trenerteamet rundt a-laget. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, og til å være med på å løfte og utvikle laget. Etter noen møter med Stein Bergstrand er jeg sikker på at prosjektet vi begynner på kommer til å bli veldig bra og spennende. Det skal bli gøy å komme på A-kamp til våren!»


GIL Fotball ønsker Vebjørn velkommen tilbake!

Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift