Helsvart i serieåpningen

Lite stemte for Ullevål i serieåpningen mot Ready, søndag kveld. Allerede etter 15 minutter spilt lå Ullevål under 0-3, sluttresultatet ble 0-7 til Ready.

Ullevål slet innledningsvis med å ta del i kampen. Det defensive arbeidet ble utført halvhjertet, mens Ready enkelt kunne demme opp for Ullevåls offensiv. De første minuttene skulle alt handle om Ready. Bortelaget kom allerede etter 2 minutter farlig frem på sin høyrekant, men keeper klarte å redde avslutningen fra spiss vinkel. Rett etterpå kom Ready gjennom på nytt fra samme kant. Bortelaget gikk opp i ledelsen etter et innlegg til en umarkert spiller på bakerste. Ikke lenge etter gikk Ready opp til 0-2 etter at en spiller får spasere gjennom hele Ullevål, og til slutt uhindret legge ballen i mål. Før kvarteret var spilt gikk de hvitkledde opp til 0-3, etter at Ullevåls keeper glemte å stå i mål da det kom et skudd på cornerretur fra død vinkel som snek seg inn i nærmeste hjørne.

I løpet av omgangen fikk Ullevål straffe, som man ikke klarte å omsette til mål. Ullevål hadde et par andre sjanser som man heller ikke klarte å sette. Ready gikk opp til 0-5 før pause.

Andre omgang ble en transportetappe for Ready, som lå trygt i defensiven, og kontret inn ytterligere to mål. Kampen endte 0-7, og Ullevål har fått verst tenkelig start på seriespillet. Ullevål møtte et rutinert og kynisk Ready, som vant fortjent.

Neste kamp er førstkommende fredag, mot Drammen på Marienlyst.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift