Vinterkontingent 2017/2018

Elverum Fotball sender i disse dager ut vinterkontingent til aktive spillere i ungdomsavdelingen og senioravdelingen. Les mer for å se hva pengene går til.

Elverum Fotball sender i disse dager ut vinterkontingent for vintersesongen 2017/2018. Vinterkontingenten blir sendt ut på e-post til aktive spillerne som ligger registrert med e-post i vårt medlemssystem. Aktive spillere uten registrert e-post vil få faktura i posten. 

Spillere som har fått faktura, men som ikke ønsker å være med på vintertrening bes kontakte Elverum Fotball på e-post per@elverumfotball.no slik at vi får rettet opp i dette.

Vinterkontingenten er satt til 900,- kroner og bidrar til å dekke følgende:

- oppvarming og vedlikehold av kunstgressbane (fyring, brøyting, flomlys)
- utgifter til oppvarming av klubbhuset med innendørs kunstgressbane (strøm/vedlikehold)

Elverum Fotball ønsker å gi et best mulig tilbud til våre spillere, og klubben har en målsetting om å holde hovedbanen oppe så lenge som mulig ut i desember. All historikk tilsier at januar er en vanskelig måned å holde banen åpen i, grunnet kulde og snø. Vi kommer til å åpne banen så tidlig som mulig og målsettingen er at den skal åpnes igjen senest 1. februar 2018. 

Klubbhuset med innendørs kunstgressbane er tilgjengelig for organisert trening gjennom hele vinteren, primært for lagene i senior- og ungdomsavdelingen. 
Treningstider for kunstgressbanene og hallen er lagt ut på hjemmesiden.

Spørsmål vedrørende treningstider rettes Anders Bronken på e-post: anders@elverumfotball.no

Klubbhusets øvrige fasiliteter (garderober, møterom og saler) er også tilgjengelige for klubbens medlemmer. Lagene bes bestille møterom og saler i god tid, da det er stor rift om disse kapasitetene. Bestilling av møterom eller storsal rettes til post@elverumfotball.no

Spørsmål vedrørende vinterkontingenten rettes til Elverum Fotball på per@elverumfotball.no eller Per Steinar på telefon 400 29 710.

Generalsponsor

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift