Nye folk i ledelsen på damesiden

Elverums A-lagsdamer klarte etter en kraftsamling i sesonginnspurten å berge plassen i 3. divisjon. Med ny hovedtrener og ny sportslig leder ser det lyst ut for neste sesong.

Morten Nesby har lang fartstid i Elverum fotball, etter å ha fulgt sine døtre gjennom avdelingene fra barn til senior. Han takket tidligere i høst ja til å ta på seg oppgaven som sportslig leder for damelaget. Dette er en funksjon som har vært sårt etterlengtet på seniorsiden, og med Morten på plass ser både klubben og laget lysere på fremtiden for våre seniorer på damesiden.


Sportslig leder Morten Nesby

Nylig ble det også klart at Raymond Mikkelsen, som var en av flere søkere til jobben som hovedtrener for A-laget, takket ja da han fikk tilbudet fra klubben. Han har nylig avsluttet en god sesong for Løten fotballs herrelag i 4. divisjon. Mikkelsen var trener for Elverums damelag også i perioden 2011-2014, så treneren beveger seg ikke inn på ukjent mark når han nå forlater Løten. 

Det jobbes i disse dager for å få satt sammen et godt team rundt Raymond. Noen er allerede klare, andre har fått muntlig tilbud. Vi vil presentere teamet når det er klart (senest ultimo november). Sesongen 2018 vil det igjen være et rekruttlag på damesiden slik at alle vil ha et kamptilbud og vi håper at dette vil føre til større kamp om plassene på 3. divisjonslaget. 


Hovedtrener ​Raymond MIkkelsen

- Elverum Fotball er en klubb som fortsatt er i stor utvikling og som tar damesatsingen på alvor. Det er godt å være tilbake i Elverum Fotball og jeg ser virkelig fram til å ta fatt på jobben som trener for A-laget damer, sier Raymond Mikkelsen.

Generalsponsor

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift