Jenter 13 kretsmestere

Flaktveit jenter 13 kretsmestere 2017! Laget består av jenter født i 2004, samt at de har med hospitanter fra jenter født 2005.

Laget har gått igjennom sesongen uten tap, de har vunnet alle kampene sine. De har utrolige 29-2 i målforskjell i høst, totalt er målforskjellen 67-10 i år. Dette er en hardtarbeidende og lærevillig gjeng forteller trenerne til laget. Mange av jentene på dette laget spiller også fast opp en aldersklasse, noen av 2005 jentene spiller opp to aldersklasser også.

I gårsdagens finale møtte jentene Vadmyra som ville bli KM- mestre med seier eller uavgjort grunnet bedre målforskjell enn jentene våre.  Medaljer og pokal var fraktet ut til Flaktveit og skulle deles ut til laget som til slutt stod øverst på tabellen.

Ildsjeler rundt laget hadde planlagt at det skulle bli en god og flott ramme rundt denne kampen, og det ble en fantastisk opplevelse for begge lagene. Innmarsj med maskoter fra Flaktveit jenter 2009. Speaker som leste opp alle spillere og maskoter. Åpen kiosk, og flott innsats fra tribunen. En verdig og stilfull medaljeutdeling. Kampen ble ledet av en av vår klubbs fremadstormende dommere, Mattias Sakstad.

Kampen

Flaktveit tok fra start av styringen på det som skjedde på banen. Hurtige overganger, og klokt og godt forsvarsspill. Det tok ikke lang tid før Pia Svendsen førte Flaktveit opp i ledelsen, og når Elin Mjelstad økte til 2-0 var jobben nesten gjort. Vadmyra kom litt mer med i kampen på slutten av 2.omgang, men Sarah Markussen, keeperen til Flaktveit, hadde en fantastisk redning som stoppet alt håp hos Vadmyra jentene. Kristine Herdlevær ble kåret av en uavhengig jury til Flaktveits beste spiller i finalen.  Sluttresultat 2-0 til Flaktveit.

Klubben gratulerer: Pia Patricia Ida Eline Sofie Eline Elin Kristine Tyra Elisabeth Dalaa Sarah (f.2004) Aud Malin Lea og Amalie (f.2005) Frode Lunde trener og Roy Morten Herdlevær trener, som KM-mestre 2017!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift