Juniorene jakter nytt nivå

Elverum Fotball har ikke hatt juniorlag i interkrets på 18 år. Kampen mot Vind på torsdag er helt avgjørende for om vi endelig får et juniorlag på dette nivået igjen.

Elverum Fotball har i tre år satset bevisst på juniorlaget, og det har båret frukter. Både i 2015 og 2016 var vi svært nære å kvalifisere oss til spill i Interkrets, men vi har ikke lykkes helt ennå. Årets sesong har vært sterkere enn noen gang, med kun ett tap i serien. Det er likevel så tett mellom de to øverste lagene i serien at vi må vente til siste serierunde for å få svaret på hvilket nivå juniorene spiller i 2018.

Premissene er klare; hvis Lillehammer vinner sin kamp på onsdag, så må vi vinne over Vind på torsdag. Dersom Lillehammer ikke klarer å vinne, så er vi allerede kvalifisert for Interkrets før torsdagens kamp. Trener Milivoj Knezevic og laget hans forbereder seg på at kampen mot Vind skal vinnes, uansett.
- Vi går for seier på torsdag. Hovedbanen i på Elverum Stadion er vårt fort, her har vi ikke tapt siden juni 2016 og det akter vi heller ikke å gjøre på torsdag, sier "Milli". Han forteller videre at stallen stor sett er intakt og klare til kamp. - Noe smårusk er det selvsagt så seint i sesongen, men vi stiller garantert et sterkt og slagkraftig lag på torsdag. Jeg håper mange vil finne veien til stadion og støtte laget og klubben i denne viktige og spennende kampen, oppfordrer juniortreneren
Juniortrener Milivoj Knezevic

Kampen går på Elverum Stadion torsdag 26. okt kl. 19:30. Det er gratis inngang og åpen kiosk.

Generalsponsor

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift