Avsluttet med seier

Seier mot Finnsnes i Doffs siste a-kamp.

KFUM-Finnsnes 2-0 (0-0). Finnsnes frembringer gode minner for KFUM-supportere. Det var mot de grønnkledde fra Troms at vi sikret opprykket til OBOS-ligaen for to år siden.

Når lagene møttes til siste serierunde denne helga, var det ikke all verden å spille for. Finnsnes var allerede nedrykksklare, mens Kåffa spilte for en best mulig plassering omkring midten av tabellen.

Etter en relativt rolig første omgang på KFUM Arena, der vi hadde de største sjansene, ble det mer fart i årets siste førtifemminutter.

- Vi har et større balltempo, og er mer direkte i spillet vårt når vi har Finnsnes i ubalanse, sier trener Isnes.

Etter hvert ble det også uttelling:

- Det første målet kommer etter et godt forarbeid av Dodou. Han spiller til Cato som bredsider ballen i mål. I forkant av dette hadde vi to til tre store sjanser. 2-0 kommer på slutten av kampen da Finnsnes kjører keeperen sin opp på en dødball. Cato gjør en strålende jobb etter en avklaring, vinner ballen og setter fart. Han spiller til Kisse sentralt i banen som lobber elegant over en keeper som ikke har kommet seg på plass.

Doff spilte som kjent sin 280. og siste a-kamp. Veteranen var nær scoring ved et par anledninger. Det smakte uansett godt med en seier i avskjeden.

- Det var flott at Doff fikk en seier i sin siste kamp. Det var han vel fortjent og noe vi også snakket om før kampen, sier Isnes.

De tre poengene gjorde at Kåffa klatret opp på 7. plass i avdelingen. Nå handler det om å fordøye en sesong der resultatene har svingt veldig, og starte planlegging av 2018.

- Jeg vil få lov til å takke alle som står på med sin frivillighet i hver eneste hjemmekamp. De har gjort en fantastisk jobb og vi er avhengige av de fremover også, avslutter Isnes.SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift