Siste serierunde

Siste serierunde!


Vi tok imot Borgar til årets siste seriekamp.

Premissene var egentlig ganske greie. Om Råde gjorde jobben mot Ås så måtte vi vinne mot Borgar.

Følgende 11 startet kampen:

 

Andreas Hansen

Peter Moen

Petter Stedjeberg

Jonas Olsen

Emil Skåksrud

Stian Bergh

Kristoffer Sternfoss

Andreas Jonassen

Baskhim Osmani

Simen Kristiansen

Thomas Kolseth.

 

Vi regnet med at Borgar ville legge seg lave, noe de også gjorde. Vi styrer mye av spillet, men klarer ikke å spille ut Borgar. Faktisk er det på kontringer vi er farligst. Borgar får noen dødballsituasjoner, Andreas er ute og plukker og setter i gang Simen som setter fart og spiller fri Thomas på kanten. Han skjærer innover og kommer skrått ut. Dessverre for oss så er det keeperen til Borgar kjapt nede og blokkerer.

Borgar får enda en corner. Heldigvis for oss så er den dårlig slått. Sternfoss legger den ned og slår en fantastisk pasning ut på kanten som Baskhim bare setter fart på. En mot en er det få spillere som klarer å stoppe Baskhim og han bruker Borgar spilleren som en aldri liten rundingsbøye. Ballen setter han sikkert forbi Borgar keeperen og vi er i drømmeland. 1-0. Nydelig kontring. Fra sosiale medier får vi greie på at Råde leder 2-0. Så jobben må vi ta selv.

Borgar spiller seg litt inn i kampen, og litt ut av det blå så kommer det ett fint løp fra en Borgar spiller inn bak forsvaret vårt. Ingen får plukket han opp, og han setter sikkert inn 1-1-.  Dette resultatet holder seg inn til pause. At Selbak har ballen mest og styrer spillet er det ingen tvil om. Borgar hadde en taktikk og følgte den til punkt og prikke.

De skulle bruke god tid på faste situasjoner og frustrere Selbak.

Hva som ble sagt i pausen kan jeg bare spekulere i, jeg turde ikke gå inn da jeg var noe nervøs og ikke ville at det skulle smitte over på spillerne.

 

Andre omgang startet som den første sluttet. Selbak har mye ball men klarer ikke spille ett lavtliggende og kompakt Borgar lag.

 

Det skal nok sies at skuldrene til Selbak er noe høye i denne kampen.

Når da i tillegg Borgar bruker god tid på disse faste situasjonene så merker man at frustrasjonen brer seg litt over laget.

 

Tiden går og går og vi får ikke brutt ned Borgar. Siako og Oskar kommer inn for Thomas og Simen.

Nå begynner det så smått og skje ting foran Borgar målet. Først får vi en heading som går i stolpen før Borgar får klarert.

Hvis ikke jeg husker helt feil så har vi noen innlegg som Oskar kommer først på hvor ballen går rett over og utenfor. Undertegende begynner å bli en god del pessimistisk på sidelinjen.

Sebastian kommer inn for Jonassen. Nå har det gått 90min og dommeren har lagt til 6 min.

Siako blir holdt på 16 m streken og vi får frispark. Emil gjør seg klar! Han lader høyrebeinet og klasker kula mot mål, men den går i undersiden av tverrliggeren og ned på streken før Borgar får klasket den bort.

Vi kommer oss ikke igjennom forsvarsmuren til Borgar. Høyrebacken til Borgar prøver så godt han kan å få ballen over skylaget, han er faktisk ikke langt unna, men vinden tar ballen og skrur utover linja og vi får corner. Baskhim skal ta den, ballen blir litt hard og går igjennom hele feltet, heldigvis får seb tak i den får den går ut, han legger inn igjen hvor Peter har løpt seg fri, han header mot mål men Keeper får fistet den over. Det vil seg ikke.  Men ny corner. Baskhim, klok av skade bruker litt mindre kraft nå. Ballen faller ned midt i feltet. Der står Oskar med ryggen til mål og klarer på deilig vis og sparke ballen i mål på ett brassespark. Selbak stadion eksploderer og vi leder 2-1.

De siste 2 minuttene er bare rot. Borgar får en mann utvist og vi holder unna. Dermed er opprykket sikret og vi spiller neste år i 3 divisjon. En helt uvirkelig måte å sikre opprykket på!

Vi takker for følget denne sesongen og håper dere følger oss videre neste sesong, ¨


Selbak hei, Selbak hei, Selbak hei hei hei

Sponsor

Følg oss på Facebook!

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift