Vålerenga Ishockey inngår samarbeid med Frölunda og avholder hockeycamp sammen i uke 8

Vålerenga ishockey bredde har inngått et samarbeid med Göteborglaget Frölunda Indians. Frölunda har gjennom de seneste årene hatt stor sportlig suksess og er en ledende klubb i Sverige. De har en stor og stolt tradisjon for å utvikle spillere gjennom sitt eget system og opp til sitt A-lag. Flere av disse har også blitt store stjerner i NHL.

Da vår spillerutvikler Magnus Melbye og sportssjef ved WANG hockey, Anders Blegeberg, var i Göteborg og overvar Champions Hockey League finalen hadde de også et møte med utviklingsansvarlig Mikael Strøm og regionsutviklingsansvarlig Gøran Pegenius om et sammarbeid mellom klubbene. I uke 33 var Frölunda på besøk på Jordal og hadde et møte med vår sportssjef Stig Johansen. Dette resulterte i et samarbeid mellom klubbene.

I avtalen som er gjort mellom Vålerenga og Frölunda skal vi i første omgang ha en elitecamp på Jordal i uke 8 for spillere født 2003-2005. Her vil det komme instruktører fra Frølunda og gjennomføre campen. Dette er første gang i historien at Frölunda drar ut av Sverige for å gjennomføre en camp og dette er noe vi som klubb er veldig stolte over å ha fått til.

Campen som vil bli avholdt i uke 8 vil være en 2-dagers camp for spillere født 2003-2005. Det er begrenset påmelding til 45 utespillere og 10 keepere. Campen koster 1.700 kr og vil inneholde blandt annet dette:

  • 6 stk 50 minutters istreninger
  • 5 trenere fra Frölunda
  • Lunsj og frukt
  • Teori og barmark etter Frölundas modell
  • Eget opplegg for keepere
  • Campen starter mandag 19. februar 07.00 med avslutning tirsdag. 20 februar kl 17.30

Spillerne vil bli delt inn i to grupper etter posisjon på banen siden det skal bli gjennomført forward- og backtrening.

Ved fulltegnet elitecamp har spillere fra Frölunda og Vålerenga fortrinnsrett. Innbetalt påmeldingsavgift refunderes dersom spilleren ikke får plass.

TRYKK HER for påmelding til elitecamp!

Parallelt med denne campen vil det også være en Myggens smålagsspillscamp for spillere født 2010-2006. Her vil det være spill og konkuranser både på og utenfor isen. Her kommer også Vålerengatrener Roy Johansen innom og tar med seg noen spillere fra Vålerenga sitt A-lag. Denne campen vil vare fra mandag 19. Februar kl. 08.00 til torsdag 22. Ferbuar og vil koste 2.400 kr og inkluderer lunsj og frukt. Etter campen vil hver spiller få med seg et evalueringsskjema over hva spilleren bør jobbe med fremover.

TRYKK HER for påmelding til Myggens camp!

Sosiale medier

Følg oss på Facebook Vålerenga Ishockey

 

Hovedsponsorer