Årets deiligste seier kom i Grinde

I siste spilleminutt kriget Lars Eirik Austevik inn målet som fullførte den sterke opphenting etter at Skjold ledet 2-0 til pause

Foto: Karin Nordnes Hveding
 
 
Seriekamp 4. divisjon avd. 
Mandag 16. oktober kl. 19.00
Grinde kunstgras
 
Skjold - Kopervik 2-3 (2-0)
 
1-0 Jonas Staurland (34)
2-0 Jonas Staurland (37)
2-1 Lars Eirik Austevik (65)
2-2 Kjetil Vatland Olsen (77)
2-3 Lars Eirik Austevik (90)
 
Dommer: Arne Tveit Katla, Sveio IL
 
Dagens Kopervik spiller: Lars Eirik Austevik
 
Tilskuere: Ca 40

Dagens øyeblikk: Lars Eirik kriger med keeper på et innlegg, og på mystisk vis så triller ballen rolig i mål

Dagens opptur: Vi viser vilje og kjemper oss tilbake fra å ligge under 2-0

Dagens nedtur: Vi slipper inn to enkle mål i en jevnspilt førsteomgang

 

Med en mørk høstkveld, regn i luften og to mål under, var det ikke mye positivt å melde om fra Grinde til pause. Skjolds gode kantspiller Jonas Stausland setter inn sitt første mål med et skudd fra ca tjue meter, hvor han får føre opp midt i banen og avslutte uten at noen Kil spillere er i press. Det andre målet kommer bare tre minutt senere, da han setter inn en retur etter corner. Selv om Kil hang greit med spillemessig i første omgang, hadde vi store problemer med å ta ut Skjolds kontringer.

Om det var trenernes pausetale eller det at Sjold spillerne på vei inn i pausen allerede da sa at de var en deilig seier som inspirert Kilane i andre omgang er ikke godt å si, men det var et heltent lag som kom på banen etter pause. Skjold legger seg bakpå, og Kil styrer spillet. Men før det første Kil målet har Skjold en fire mot en situasjon hvor Endre redder mesterlig når Skjold spiller får avslutte alene med keeper. Reduseringen kommer etter et frispark fra tredve meter på høyre side som finner Vatland bak bakre stolpe, han header inn i feltet og der er Lars Eirik og setter ballen i mål. På utligningen er det Bjarte som legger inn fra høyre, Vatland må "hente" ballen. Med ryggen mot mål scorer han på en vakker volley. 

Det hadde vært irriterende dersom Skjold hadde lyktes med sin taktikk med å ligge bakpå en hel omgang, så det var magisk da Lars Eirik fant nettmaskene i siste spilleminutt og sikret seier. Skjold spillerne gikk fortvilte i garderoben, mens våre spillere jublet helt vilt.

Med kveldens seier er minimum fjerde plassen sikret. Det gjenstår nå to kamper, den neste førstkommende mandag er borte mot Vard Haugesund 2 kl. 20.00

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift