Sortevik og Hammer med videre

Godt nytt før 2018-sesongen: Sortevik og Hammer blir med videre.

2017-sesongen er enda ikke helt over, men trener Isnes er allerede godt i gang med å planlegge for neste sesong.

I dette puslespillet er to viktige brikker på plass: Midtstopper Jørgen Hammer og kaptein Stian Sortevik.

- Vi er selvfølgelig i gang med å planlegge neste sesong og det å få etablerte spillere og rollemodeller med videre er viktig. Derfor er det supert at Hammer og Sortevik er med, sier trener Isnes.

Både Hammer og Sortevik var ute med skader i deler av 2016-sesongen, men begge har vist hvilket toppnivå de har inne gjennom årets sesong.

Kaptein Sortevik har i enkelte kamper vist hvorfor flere holder han seg som divisjonens beste spiller, og ingen glemmer vel cupscoringen han serverte på KFUM Arena mot Molde tidligere i år.

- Vi ønsker å ha med så mange som mulig fra i år, og har samtaler med flere av spillerne. Samtidig vil det også denne gang være utskiftninger. Vi ser i egen klubb først, og det er gledelig at 02-spiller Brede blir en del av a-stallen neste år. Så får vi se om det er andre som er klare til å ta steget, sier Isnes.

- I november vil det være spillere som kommer på prøve. Det skal selvfølgelig passe inn til hva vi har av behov i stallen, og ikke minst med klubb og ambisjoner. Vi er på jakt etter spillere som er sultne, ute etter å utvikle seg og ikke minst rydder litt vei for fotballen.


SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift