Ny nedtur mot Follo

Lyspunkt: A-lagsdebut for Brede Pedersen (2002-årgang).

Follo-KFUM 3-2 (0-1). Da KFUM gikk opp til 2-0 på et selvmål tidlig i andre omgang, var det nok mange som regnet med tre poeng med hjem fra Ski.

Tre Follo-mål i løpet av den siste halvtimen snudde imidlertid kampen.

- Jeg er ekstremt skuffa over at vi ikke står ut kampen, både mentalt og fysisk, oppsummerer Isnes.

God start
Kampen mot Follo startet som ønsket. Kåffa gikk ut i en litt uvant 3-4-3-formasjon som fungerte etter planen fra start.

- Vi vant mange baller og fikk dermed gunstige brudd på Follo som resulterte i store sjanser. Det kunne og burde resultert i flere scoringer, men vi gikk til pause med 0-1, sier Isnes.

Tidlig i andre omgang, ble det raskt dobling av ledelsen etter en feil i Follo-forsvaret.

- Etter dette virker det som vi tror at kampen er ferdig og jukser dessverre på ting vi var dyktige på tidligere i kampen. Det er riktignok en tung gressbane, men jeg nekter å tro at vi var mye tyngre enn Follo på dette tidspunktet.

Follo kommer inn i kampen ved å sette en straffe i 60 min. Utover i omgangen er det hjemmelaget som kjører. Utlikningen kommer, og på overtid setter Follo nummer tre. Dermed ble det igjen en svak siste omgang.

- Gjennomføringen av 2. omgangene i de to siste kampene er jeg langt fra fornøyd med. Nå gjelder det å avslutte med en seier til helga, sier Isnes.

Ung debutant
Verdt å glede seg over var imidlertid debuten til 2002-gutten Brede Pedersen. Alltid stas når unge KFUM-spillere tar steget inn i a-laget.

- Brede har klart seg bedre og bedre på treningene med a-laget og vil neste år bli flyttet opp fast. De 10-12 minuttene han fikk, var som spiss. Han flytter beina godt og viste at hans fysikk holder på dette nivået, sier Isnes og skryter av unggutten:

- Brede er en gjennomtrent spiller, som har fått mye gjennom brytingen han holder på med ved siden av. Han er sterk fysisk til å være bare 15 år. Han er god med ballen i beina og håndterer både spill i nærrom og kan løse ut med lengre pasninger. Det at han også er seriøs og holdningssterk gjør at flere unge spillere kan se til han. Et godt, ungt forbilde i klubben.

A-lagstreneren har god oversikt over spillere nedover i årgangene, og gleder seg over de mange talentene som er på vei opp og fram. Med gode kamparenaer neste år, mener han mye ligger til rette for at flere skal kunne følge 15 år gamle Brede inn i a-lagstroppen.

- Hvis man trener godt, er seriøs og ikke minst trives med fotballen i fellesskapet, så kan man nå langt i egen klubb også. Det jeg har sett av 02, 03 og juniorlaget viser med all tydelighet at vi har mange spennende, unge spillere i Kåffa.

Når det gjelder a-laget, er det en kamp igjen. Hjemmekamp mot Finnsnes til helga.

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift