Kampreferat fra SFK kampen

Nest siste kamp...

søndag 15. oktober 2017

21.23

Vi møtte Sarpsborg FK til årets siste bortekamp.  Stor ståhei da SFK hadde hundreårsjubileum og skulle feire dette med avduke en byste av "Assi". Jeg prøvde å finne navnet på denne historiske sarpingen. Dessverre så ligger de fleste av sakene om han bak betalingsmur på SA.no. Og jeg gidder ikke google det. Dette kan være en quiz for dere trofaste lesere. Skriv svaret i kommentarfeltet på facebook og være med i trekningen av en kaffe og vaffel i hjemmeoppgjøret mot Borgar førskommende lørdag. Jeg vil ha fullt navn og fødselsår. :)

(bysten ble ikke avduket fordi sarpsborg kommune, ifølge folkemunne i klubbhuset ikke klarer å rote til seg en avgjørelse)

 

Uansett, vi stilte følgende lag:

 

Andreas Hansen


Peter Moen

Petter Stedjeberg

Jonas Olsen

Emil Skåksrud

 

Stian Bergh (C)

Kristoffer Sternfoss

 

Andreas Jonassen

Bashkim Osmani

Siako Hamadamin

 

Thomas Kolseth

 

Kampen startet egentlig med en eller to cornere til SFK som vi får klarert, vi kontrer og får en corner. Den stanges ut før Baskhim får den tilbake på kanten av 16m han dunker den i lengste kryss. Deilig scoring.

Etter dette så er det litt rufsete, ikke noen spillemessig folkefest som opplyst på forhånd. Men vi får tredd oss igjennom etter en flott pasning fra Stern mot Bashkim. Han holder litt i kula og klasker den i lengste. 2-0. Vi er svært effektive.

Nå kommer skuldrene litt ned hos de grønnhvite og ballen får litt mer tempo og ballsikkerhet i seg. Vi spiller oss fint frem til SFK sin 16m, Bashkim slipper ballen nydelig til Thomas som venter ut keeper og rusler rolig forbi han og setter ballen sikkert i mål. Pent mål.

Ellers er det ikke så mye å skrive. Vi gjennomfører en solid omgang og leder 3-0.

 

2 omgang starter litt i det samme sporet som første omgang. Vi har mye ball mens SFK prøver å straffe oss på kontringer. Ca 55-60 minutter klarer de nettopp det. De kommer rundt på kanten og slår inn. Der kommer det en SFK spiller og sklir ballen inn. 3-1.

Nå får de litt blod på tann og sender folk i større grad frem. Men da blir det mer rom for oss fremover. Bashkim får dratt av ett skudd og får hattricket sitt. Da må vi bytte han ut :) 4-1.

Ikke lenge etter setter vi inn 5-1 ved Sebastian som etter fint spill avslutter fra skrått hold mellom beina på keeper.

 

6-1 er dagens perle. Simen har ballen på kanten av 16 meteren. Der tar sebby ett fint løp inn mot mål. Han legger igjen til Oskar som kommer på løp bak og tar med seg ballen på ett touch og skrur den med utsiden ned i lengste. Vakkert.

 

Simen får æren av å avslutte ballet med 7-1. Vi bruker hele benken med unntak av Lasse. En god kamp av de grønnhvite. Det betyr enkelt og greit at det er en kamp igjen av sesongen. Det er Borgar hjemme på stadion neste lørdag kl 15. Vinner vi den så er det gjensyn med 3 divisjon. VI håper mange av dere har lyst til å støtte oss. Det hadde vi satt veldig på pris på.

 

Selbak hei, Selbak hei, Selbak hei hei hei. 

Sponsor

Følg oss på Facebook!

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift