Kampreferat: Hovdebygda - Vigra

Det var et ungt lag som reiste innover mot Hovdebygda. Snittalderen på laget var ca 20 år. Stillingen ble 2-2, og det må vi si oss godt fornøyd med etter meget god laginnsats.

Startellever: Erlend - Sander - Simon - Magnus Tønnessen - Adrian - Hans-Martin - Magnus Naalsund - Michael - Preben - Dagfinn - Kenneth

Benyttede reserver: Audun, Ilir, Samuel, Joakim Meberg.

 

Mange av de eldre kunne ikke stille til denne kampen, så vi reiste innover med årets (og kanskje tidenes?) yngste a-lag. Snittalderen var 20,6 år. Om vi ser bort fra seniorspillerne Simon, Adrian og Kenneth, så var snittalderen nede i 17,6 år. Når man da tar i betraktning at man skal spille mot et fysisk robust lag, på Sunnmøres minstre kunstgressbane, så er det fort gjort å tenke at dette kan bli tøft.

Heldigvis var det et lag med rimelig lave skuldre som gikk ut på banen, og de unge imponerte stort. De var fryktløse i duellene og innsatsviljen var stor! Kampen var ikke spesielt velspilt av noen av lagene. Vi slo mye langt, mens Hovdebygda prøvde å tråkle seg gjennom et ganske kompakt Vigra-lag. De prøvde særlig å komme rundt på kantene, men Adrian og Sander gjorde en god jobb med å minimere sjansene derfra.

Det er vi som scorer det første målet, og vi leder 0-1 til pause. De første 20 minuttene av andre omgang er det HIL som har det meste av spillet, og vi har nok med å forsvare oss. I denne perioden scorer de 2 mål på dødball. Da tenkte nok mange at løpet er kjørt. Likevel er det ingen som henger med hodet, og vi fortsetter å jobbe hardt. Det får vi belønning for i det 67. minutt. Da klarer vi å redusere til 2-2. Resten av kampen er det Hovdebygda som kjører på for å få vinnermålet, men vi holder ut, og kan være fornøyde med å ta med oss 1 poeng hjem. 

Det var en herlig laginnsats i dag, og de unge viser at de kan begynne å ta mer og mer ansvar. Det blir spennende å se hvor store sted denne gjengen kan ta i neste sesong. Om vi kan holde på alle disse spillerne syns jeg fremtiden ser lys ut.

Målene:

0-1 (23. minutt) kommer etter at vi vinner ballen på midtbanen. Kenneth får rettvendt seg, og holder på ballen til Preben kommer i riktig posisjon. Lynvingen spilles gjennom med perfekt timing. Han kommer i full fart og backen har ikke sjanse til å henge på. Preben fører ballen til han er 5 meter fra keeperen, og setter den lavt til høyre i mål, fra venstre flanke. Et flott mål!

2-2 (67. minutt) kommer etter litt klabb og babb på midten, før Michael får ballen. Han vender av en spiller og skyver ballen videre til Kenneth som på få touch får ført ballen bak HIL sitt forsvar. Fra høyre side setter han ballen lavt mellom keeper og høyre stolpe. Nok et herlig mål. Vi slo en del langt, men begge målene kommer etter bra spill langs bakken.

 

Neste kamp er årets siste. Da spiller vi hjemme mot Herd 2, torsdag 19. oktober kl. 19.00. Da håper vi at du tar turen, og vi skal gi 100% for å avslutte sesongen med en seier!

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook


Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Vi trenger din støtte til vårt arbeid i lokalmiljøet for barn og unge!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift