Hei alle DBKere

Hovedstyret har nå skrevet ansettelsesavtale med ny klubbkoordinator. Dette er en prosjektstilling hvor avtalen er skrevet for 3 år men med mulighet for fortsettelse om dette blir like vellykket som vi både tror og håper på. Personen vi har ansatt i denne stillingen heter Ola Jørgen Ekeberg Apenes.

Ola vil starte i jobben januar 2018. Ola er i dag ansatt i Asker kulturhus / Asker kommune som leder for driftsavdelingen på kulturhuset. 

Her administrerer han en avdeling på 9 fast ansatte i tillegg til ca 15 vikarer og frilansere. Hovedoppgavene består i å koordinere og planlegge 3500 årlige bookinger, smått og stort.
Mye av arbeidet i Asker har bestått av utvikling og forbedring av virksomheten og tjenestetilbudet til kommunen. Allsidighet og initiativ har vært viktige egenskaper i dette arbeidet.

Opprinnelig er Ola fra Fredrikstad, men har bodd på Øren siden 2009, sammen med kone og to barn på 7 og nesten 2 år.

Som ung gutt spilte han fotball på Drillos gamle klubb, Østsiden IL. Interessen for baseball de senere årene har gjort at han på ny har involvert seg i idretten lokalt. Nå har også sønnens deltakelse på DBK G09 gjort han både litt mer kjent med klubben men også til at han har ønske om å bidra rundt laget.

I 2014 startet han Drammen Loggers Baseballklubb sammen med Glenn Brownlee.

Ola starter som nevnt ca 1 januar men vi vil prøve å trekke han litt med oss allerede nå slik at han raskest mulig kan komme inn i sine nye oppgaver. En god del av stillingen er planlagt brukt for å utvikle vår E-sport satsing og hjelpe denne nye avdelingen i gang. Det vil også være noe administrativt samt å kunne være en ressurs og et bindeledd for avdelingene våre og hovedstyret. Vi vil bruke tiden fremover til å spesifisere oppgavene nærmere og legge en plan for arbeidet.

Vi håper dere alle tar godt imot Ola og at dette blir et løft for klubben og en positiv utvikling som vil merkes i alle ledd.

Mail adresse til Ola vil være : Klubbkoordinator@DBK.no 

Med vennlig hilsen

Jorunn Tveten
Leder 
Drammens Ballklubb

Samarbeidspartner

Følg oss på sosiale medier!

Gi oss din støtte!

Min Idrett

Den du er, er bra nok for oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift