Keeperseminar

Lørdag 28. oktober inviterer vi til felles keepersamling for hele klubben kl. 11.00 - 12.30 på Stavollen. Alle aldersgrupper fra 6 - 16 år er velkommen!

Dette skal være en del av den økte satsingen på denne gruppen. I første omgang prøver vi en gang, men er interessen og fremmøtet høyt nok, vil vi jobbe for at dette blir en regelmessig samling.

 

Ansvarlig for opplegget er Marius Haugland, som både er keepertrener på herrelaget og på vårt nystartede Bjarg-akademi. Med seg har han keepere fra A-lag og juniorlag.

 

Vi håper at en slik trening kan være med på økt motivasjon, og mulighet, til å også drive keeperteknisk trening videre på egenhånd gjennom egentrening. 

 

I tillegg ønsker vi alle trenere velkommen på økten. Mange av oss kjenner på at dette er et område vi kanskje ikke kan så mye om. Her kan dere få noen enkle tips og øvelser som dere kan ta med i egen treningshverdag. Det vil igjen garantert være nyttig og inspirerende for deres spillere!

 

Påmelding innen 25. oktober, men så raskt som mulig til fotballakademi@bjarg.net. Ønsker også tilbakemelding fra trenere som kommer.

 

Treningen er gratis. Vi ser frem til en nyttig samling!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift