Lyst til å trene alpin i vinter?

Rælingen skiklubb alpin har flere grupper og nivåer, fra nybegynner som er Teknikern til de som har trent alpin i mange år.

Har du lyst til å trene alpin, vil du bli best på ski, vil du trene mest mulig eller vil du rett og slett ha det gøy på ski?

Har du lyst til å trene i et godt miljø, oppleve mestring hvor du kan føle deg trygg og velkommen?

Da er Rælingen Skiklubb alpingruppa for DEG!

I alpingruppa er lagfølelsen høy, og vi oppmuntrer og heier på hverandre. Vi har det gøy sammen, uansett om vi er på renn eller trening.

Rælingen skiklubb alpin har flere grupper og nivåer, fra nybegynner som er Teknikern til de som har trent alpin i mange år. Alle gruppene trener i Marikollen skisenter om vinteren. Utenfor sesong trener alle våre grupper barmark som løping, sykling, turn, ballspill etc.

Dette er gruppene våre:

Teknikern:

Teknikern`n er for barn som ønsker å bli bedre på ski, og aldersgruppen er i hovedsak 5 til og med 8 år. Det forutsettes at barna klarer seg selv i bakken og heisen, hvis ikke må det påberopes at foreldre må hjelpe til under trening. Formålet med treningstilbudet er å lære - og utvikle - barnas grunnleggende skiteknikk, men sentralt i alt vi gjør er å skape skiglede, vennskap, entusiasme og GLADE barn.

Du kan lese mer om Teknikern her: Teknikern  Eller send e-post til oppmann: teknikern@rsk.no

Råtassen:

Dette er gruppen etter Teknikern og er for barn som allerede har stått litt på ski eller har gjennomført en sesong eller fler på Teknikern. Aldersgruppen er i hovedsak 8 år eller yngre. Det forutsettes følgende skiferdigheter, barnet må klare seg selv i bakken, heisen, kunne svinge, stoppe og kjørt noe porter.

Du kan lese mer om Råtassen her: Råtassen   Eller send e-post til oppmann: ratassen@rsk.no

Race 2:

Gruppen etter Råtassen er Race 2 i tillegg til de grunnleggende skiferdighetene som barna lærer på Teknikern og Råtassen skal barna her ha stått flere år på ski og kjørt porter. Aldersgruppen varierer, men er i hovedsak fra 9 år og oppover.

Du kan lese mer om Race 2 her: Race 2   Eller send e-post til oppmann: race2@rsk.no

Race 1:

Gruppen består i hovedsak av U10 og U12 løpere som har stått mange år på ski og kjørt porter. De trener 3 kvelder i uken i Marikollen igjennom hele vinteren, samt sporadiske lørdager og søndager.

Du kan lese mer om Race 1 her: Race 1   Eller send e-post til oppmann: race1@rsk.no

Jr-Racing:

Alle har trent i flere år og elsker å kjøre ski. Gruppa består i hovedsak av U12 og U14 løpere, som ønsker å trene mest mulig, både på snø og barmark. Dette er treningsgruppa for de ivrige.

Du kan lese mer om Jr-Racing her: Jr-Racing  Eller send e-post til oppmann: jrracing@rsk.no  

Racing:

Racing er satsningsgruppa til Rælingen skiklubb alpin. Gruppa består i hovedsak av U14 og U16 løpere som har trent alpin i mange år og deres ambisjoner er å bli best på ski. Gruppa trener 4-5 dager i uken, både barmark og på ski.

Du kan lese mer om Racing her: Racing  Eller send e-post til oppmann: racing@rsk.no

AirCross:

Vi trener på hopp og rails i skiparken og nye medlemmer må være selvstendig i bakken og ha grunnleggende slalåmferdigheter for å for å få utbytte av treningene. Se gjerne litt på video av treningene eller ta kontakt for å prøve en trening! AirCross, Twintip & Snowboard med egen skipark i Marikollen Alpinbakke!

Du kan lese mer om Racing her: AirCross Eller send e-post til oppmann: aircross@rsk.no  

 

Rælingen Skiklubb alpint er først i bakken og sist hjem!

Rælingen Skiklubb

Rælingen Skiklubb tilbyr ekte skiglede til alle barn og unge i grenene Alpin, Langrenn og Hopp.

Alle grenene har egne egne grupper og grener innenfor sin idrett. Besøk våre lagsider for å finne ut mer om hver idrett.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift