Vi har bare oss selv å takke for at det ble nok et tap på bortebane....

Laget:Marianne Aaberg- Sina Sagbakken- Sina Berntsen- Maren K Andersen- Christina S Pedersen- Maja G Flengsrud- Marthe H Taugbøl- Natalie G Nilsen- Marte G Leine- Camilla Bekkevold og Dorthea M Glorud. Inn kom: Elise Hårberg- Anniken S Pedersen og Ingeborg S Osmo.

Samme gamle leksa…… dette ble årets 8. tap på bortebane. ( På 10 kamper) Det startet som normalt, Fart-jentene hadde ballen ofte og god kontroll på spillet. Bossekop lå lavt i banen og klarerte med lange avklareringer hver gang de hadde mulighet. Dette var jo nettopp sånn vi tenkte kampen ville bli. Men vi så jo tidlig at Bossekop var tøffest i ALLE dueller, og vi var heller ikke sånn at vi «kastet» oss inn i 2. baller. ( Dette har vi også sett på bortebane før i år….) Og etter 14 minutter sendte Ida Gruben ( tidligere Fartspiller ) av gårde et langskudd fra 20 meter, uheldigvis gikk skuddet innom en Fartspiller og endret retning slik at Marianne ble satt ut av spill. Dermed sto det 1-0 til hjemmelaget. Så fikk Guro B Pedersen ballen på egen halvdel etter 22 minutter, ingen Fartjenter tok ansvar og Guro fikk gå med ballen helt bort til Marianne. Fra skrått hold og ca 4 meter satte Guro inn 2-0. Så Bossekop hadde 100% uttelling på sitt spill så langt…. Og resten av 1. omgangen ble en tam affære der ballen stort sett «byttet lag» etter en og to pasninger. Så stillingen 2-0 var også pauseresultat.

«Pauseprat» : Frode brukte 15 minutter med «UTESTEMME» ! ( Selv om vi selvsagt satt inne i garderoben.)  Her var det INGEN som burde være stolt/fornøyd av egen prestasjon etter 45 minutter! Og målet med 2. omgangen var veldig klart: Den SKULLE vinnes ! ( Helst med 3 mål, for vi trengte sårt en seier….) Ut å vis at det er VILJE og TÆL i årets Fart-jenter!

2. omgang startet langt bedre sett med dueller og 2.baller, og det var Fart som var det førende laget. Men vi skal være så ærlig å si: Vi kom aldri til de store sjansene, men hadde langt bedre kontroll defensivt. Det ble mye nesten, og vi var flinke til «å fylle etter» så Fart var absolutt det førende laget omgangen igjennom. Men det skulle gå lang tid før vi endelig fikk mål, stadionuret sto på 86 minutter når Elise sikkert satte inn 2-1 målet på et velplassert skudd fra 9 meter. På kampens siste minutter + tilleggstid klarte vi dessverre aldri å score ett mål til. Dermed endte kampen med 2-1 seier til hjemmelaget… ( Vi kan jo nevne at Anniken fikk litt tøff behandling innenfor 16-meteren i en situasjon, men dagens dommer mente nok at tacklingen var innenfor hva som er lovlig. -Så ingen straffe altså.)

Så da ble det en tung tur hjem fra Alta, med null poeng i bagasjen. ( Kan jo også nevne at Natalie sin bagasje ALDRI kom til Alta, den ble stående igjen på Gardermoen en plass….Så med lånte sko fra Bossekop og litt fellesutstyr fra gode lagvenninner gjennomførte Natalie kampen. Uten at vi skal legge noen «skyld» på resultatet av kampen pga dette…)

Da takker vi Bossekop for kampen, og ønsker de lykke til i sluttspurten i årets serie.

Vi MÅ jobbe knallhardt i uken som kommer, for til søndag er det hjemmekamp mot Åsane. Og da er kun seier godt nok…..-i tidenes jevneste serieinnspurt i 1.divisjon damer !

Hilsen Svein, - som er skuffet over det vi presterte….Men fortsatt MEGET sterk i troen på at Fart-jentene reiser seg raskt og viser MUSKLER på tampen av sesongen ! Dette skal VI klare SAMMEN !

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135