Fortjent tap mot Kråkerøy

Det var ikke mye som stemte for oss denne lørdagen i en kamp som endte med 1-4 tap. I tillegg fikk kampen et avbrudd på 45 minutter etter en meget stygg skade på vår Leon Dokland Ludvigsen.

Etter en god kamp forrige runde mot Østsiden hadde vi troen på en god prestasjon mot Kråkerøy.

Dessverre skulle det motsatte skje. Vi må bare være så ærlige å si at denne dagen var det svært lite som stemte. Bortelaget var best i det meste.

Etter at vi gjorde om på våre defensive cornere før bortekampen mot Østsiden i juni har vi kun sluppet inn et mål. Derfor var det kjedelig at Kråkerøy skulle ta ledelsen på en corner i det 9. minutt. Seks minutter senere lyste det 2-0 på lystvalen. Dette etter et frispark som fant veien gjennom muren som var satt opp. Ikke akkurat en drømmestart på kampen.

Her i fra og til det 44. minutt var det ikke all verden som skjedde. Bortelaget hadde god kontroll på våre forsøk. Faktum var at vi ikke var i nærheten av å skape noe som lignet målsjanser. Vi hadde noen cornere og et par innlegg uten at bortelaget skalv i buksene av den grunn.

Minuttet før pause sendte vi en pasning til Joacim Olsen alene mot vår egen keeper. Han fikk dermed en enkel jobb med å gi sitt lag en 3-0 ledelse.

Omgangen ble på en måte et lite flashback til vårsesongen hvor vi slapp inn meget billige mål. Forskjellen var nå at vi ikke evnet å skape noe offensivt.

Andre omgangen skulle bli noe bedre. Bortelaget virket fornøyde, men vi slet fortsatt med å skape det helt store.

I det 65. minutt skulle det oppstå en stygg hendelse. I en duell skulle Leon Dokland Ludvigsen miste kontrollen i luften. I møtet med bakken landet han på armen. Man skjønte rimelig fort at armen ikke var som den skulle. Omfanget av skaden var av slik art at man ikke kunne flytte på Leon. Etter ca. 30 minutter ankom ambulansen, og etter 45 minutter kunne spillet gjenopptas.

Senere på kvelden kom beskjeden om at Leon hadde albuen ute av ledd samtidig som han hadde pådratt seg tre brudd. Etter omstendighetene skal det nå gå bra med Leon. Vi ønsker hardhausen god bedring, og håper det ikke tar altfor lang tid til han er tilbake på banen igjen.

Like etter oppstart skulle vi få et lyspunkt. I det 73. minutt havnet et frispark hos debutant Kristian Snilsberg Anderse. Denne satte han likså godt opp i krysset på halv volley. Denne scoringen ga oss et snev av håp. Kråkerøy virket litt rystet, men dette skulle fort avta da de allerede seks minutter senere fikk en enkel scoring. Riktignok et bra skudd fra ca. 20 meter, men hendelsene i forkant av vårt lag var ikke bra.

De resterende minuttene av kampen ble preget av mange feilpasninger fra vår side. Dette gjorde at Kråkerøy fikk noen gode kontringsforsøk som kunne ha endt med flere scoringer.

Oppsummert en mørk dag på jobben for alle involverte i Sprint. Alt vi foretok oss var minst et gir lavere enn hos motstanderen.

Et annet lyspunkt var debuten til 2000- gutten Sander Aune Braathe. Han gjorde absolutt en god jobb. Den andre debutanten Kristian Snilsberg Andersen ble kåret til Sprint sin beste spiller av Moss- avis. Ikke verst ette kun 45 minutter på banen.

Vi gratulerer Kråkerøy med seieren og ønsker de lykke til videre.

Videre er det på sin plass å gratulere Moss FK med opprykk til PostNord- ligaen etter en imponerende sesong.

Neste kamp for våre gutter er lørdag borte mot Ørn Horten. Fram til da må det gjøres en god jobb.

Kampfakta:

Sprint- Jeløy- Kråkerøy

24. serierunde Norsk Tipping- ligaen avd. 1

07.10.17 Bellevue

Tilskuere:

72

Resultat:

1-4 (0-3)

Mål:

(9 min.) 0-1. Sivert Nikolai Thorsen

(15 min.) 0-2. Torvald Berthelsen

(44 min.) 0-3. Joacim Olsen

(73 min.) 1-3. Krstian Snilsberg Andersen

(79 min.) 1-4. Enzo Giuliani

Målsjanser:

1-8 (Moss- avis)

Lagoppstilling:

Anders Korsnes- Leon Dokland Ludvigsen (Sander Aune Braathe i 25 min.), Terje Tangen, Jørgen Lindum Røine (Kristian Snilsberg Andersen i 45 min.), Markus Jensen- Erik Halvorsen, Henning Johannesen, Ervin Kozica (Daniel Ark Saastad i 18 min.), Eirik Kaldheim (Mohammed Saleban i 29 min.), Andreas Andreassen, Mads Dyrseth (Joakim Hermansen i 18 min.)

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift