Sen utligning ødela seiersfesten

Kilane tok ledelsen i begynnelsen av 2. omgang med Hans Olav Bråtå, men Riska utlignet i siste spilleminutt med Torger Motland.

Foto: Karin Nordnes Hveding
 
Seriekamp 4. divisjon avd. lørdag 7. oktober kl 15.00
Åsebøen stadion
 
Kopervik - Riska 1-1 (0-0)
 
1-0 Hans Olav Bråtå (46)
1-1 Torger Motland (89)
 
Dommer: Tore Risanger, SK Vard Haugesund
 
Dagens Kopervik spiller: Hans Olav Bråtå
 
Tilskuere: Ca 240

Dagens øyeblikk: Hans Olav scorer etter 23 sek! spilt av 2. omgang

Dagens opptur: Vi spiller mye bra fotball og skaper mange sjanser dag

Dagens nedtur: Vi slipper ledelsen med bare minutter igjen å spille

Før kampen fikk vår keeper Endre Thorvaldsen blomster fra Kopervik blosterdesign, da dette var hans kamp nr 100. Endre er en Ekte Kil gutt med stort engasjement både på og utenfor banen. Han ble tatt opp på A-laget sommeren 2010 og var til og med 2014 andrekeeper bak Rune Solhaug. Sesongene 2015 og 2016 delte han på keeperplassen, men fra i år har den vært han hans.

Det motsatte oppgjøret mellom Kopervik og Riska på Hommersåk som endte 3-3 er kanskje sesongens mest underholdende kamp i 4. div. avd. 2. Og med et gjensyn med solen og en vind som hadde løyet, så lå forholdene absolutt til rette for det i dag også. Og det ble en underholdende kamp, med sjanser til begge lag. Det var en jevnspilt første omgang og 0-0 til pause var nok greit for begge lag.

Kilane er på med en gang når andre omgang starter. Vatland vinner ballen ute til høyre, spiller videre til Lasse som igjen finner Hansi i feltet. Han legger rolige ballen ned, og setter den sikkert i mål. 1-0 til Kil før minuttet er gått. Videre ut i omgangen skaper Kilane mange store sjanser, men klarer ikke å doble ledelsen. I stedet er det Riska, som mot spillets gang, utligner til 1-1 på tampen av kampen. En kan forstå at alle som holdt med Kil er litt skuffet etter dette resultatet.

Dette var siste hjemmekampen for i år. Status etter 13 kamper er 25 poeng, med 7 seiere, 4 uavgjort og 2 tap og 31-15 i målforskjell. Det har vært underholdene på Himabøen i år  med mye fin fotball og mange mål. Ekstra hyggelig har det vært med alle koperviksguttene på banen, og vi har sett flere unggutter debutere.

Neste kamp er mandag 16. oktober borte mot Skjold. Da håper vi at så mange som mulig tar turen.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift