Knepent tap mot Lillestrøm

Ull/Kisa ledet mesteparten av kampen, men måtte se seg slått med ett mål

Fugla ble for sterke – igjen….

Søndag 01.10 skulle Ull/Kisa revansjere det kjedelige tapet for LSK i cupen tidligere i uken og reiste til Skedsmohallen som serieleder for å ta med seg 3 nye poeng hjem til Jessheim. Matcher mellom Fugla og Ull/Kisa blir alltid tette, tøffe og jevne oppgjør hvor det laget som har mest flyt og helst litt «stang-inn» tar med seg seieren hjem.

Det så veldig bra ut etter noen magiske 30 sekunder midt i 1. perioden hvor Ull/Kisa gikk fra 0-0 til 0-3. Ull/Kisa spilte veldig godt sammen og er et skikkelig godt lag. Det ble avslutninger på avslutninger og heldigvis for Fugla så hadde de en tidligere eliteseriekeeper mellom stengene som var viktig for dem i kveld og holdt dem inne i kampen når de trengte det.

I 2. periode kjempet Fugla seg mer inn i kampen og når siste periode skulle starte var stillingen 4-4.

Begge lagene økte intensiteten ytterligere gjennom de siste 20 minuttene og når det var spilt 57 minutter av matchen sto det 5 – 5 og kampen kunne vippe i begges favør. Ull/kisa hadde dessuten frem til da hatt 4 skudd i stengene, mens Fugla hadde hatt 2. Utrolig kjedelig når avgjørelsen i matchen kommer etter at en Lillestrøm-spiller skyter fra hjørnet og treffer en av våre i kroppen og at ballen deretter triller inn i eget mål. Det hjelper derfor lite at Ull/Kisa har ført kampen i 58 min når Lillestrøm som kun ledet matchen i 2 min, (men det var de viktigste to minuttene) og kampen endte 6-5 til Lillestrøm

Et par av de andre kampene denne søndagen gikk i Ull/Kisas favør som fremdeles er ett av 3 lag som har 6 poeng og som dermed leder 1. divisjon og nå er nr. 2 på målforskjell.

Neste hjemmekamp er søndag 8.10 kl. 13 i Flerbrukshallen – møt opp og bli med og støtt laget.

 

01.10.2017 / Tim Holmvik

Sponsor

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift