Cupfinalen venter

Vi møter Arna-Bjørnar til kamp, der premien er cupfinale i novemeber, en motstnader som er like lysten på cupfinale som vårt lag. Vi forventer en tett og jevn kamp, og det kan fort endre både med ekstraomganger og straffespark som på Jæren mot Klepp for knapp måned siden.

Det gjenstår en kamp før et av lagene i lørdagens kamp får den ære og løpe ut på Telenor Arena 18. november og spille cupfinale. En cupfinale er muligens den jeveste og kjekkeste kampen norske spillere får oppleve. Vi har opplevd det to ganger før, og har svært lyst å oppleve det på nytt, for 3. gang på fem år. Dagens motstander har helt sikkert like lyst, og Bergenslaget har også to tidligere cupfinaler bak seg. Og to tapte, som oss, i 2000 og 2002. Så det store spørsmålet er da; - hvem får et 3. forsøk på å vinne NM cupen og kongepokalen?Vi vet våre jenter har gledet seg til denne kampen i flere uker, og de har forberedt seg godt til tross for et tett kampprogram. Dette blir vår 3. kamp denne uken, mens Arna-Bjørnar har hatt tre uker med spillefri. Muligens en liten fordel for gjestene det, men samtidig har vi holdt «motoren» i gang, og er i «kampmodus». Arna-Bjørnar har rapportert om noen skader på flere spillere på sin hjemmeside, mens vi kun har Diane Santos som vår usikre.

Lagene har spilt to cupoppgjør tidligere, og står med en seier hver. Gjestene vant hele 12-1 tilbake i 2010, mens kvartfinalen i 2015 endte 5-1 i vår favør, og senere finale mot LSK. Vi kan neppe forvente et lignende resultat lørdag, vi tror det blir en meget jevnt og tøft oppgjør som fort kan ende i ekstraomganger. Selv om vi vant 3-0 i bortekampen i Toppserien i juli minner vi om at kampen på vår bane i mai endte 2-2, og Bergenserne ledet to ganger og vi utlignet like før slutt.

Arna Bjørnars vei til semifinale: Avaldsnes vei til semifinale:

Arna/Bjørnar—Fyllingsdalen 2-0 Åsane—Avaldsnes 1-8

Kolbotn—Arna/Bjørnar 0-1 Sandviken—Avaldsnes 1-2

Arna/Bjørnar—Grand Bodø 5-1 Klepp—Avaldsnes 1-1 (5-6 e-strf.)

Den andre semifinalen spilles lørdag kl. 13.00 mellom LSK-Kvinner mot Vålerenga.

Kampstart på Avaldsnes Idrettssenter lørdag 30. sept. kl. 16.00. Kampen sendes også på TV NRK1 med sendestart 15.45.


Neste KamperAVALDSNES - KOLBOTN

Søndag 16. sept. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Hemingstad

Fredag 14. sept. kl. 18.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift