- Alltid moro å møte Skeid

Isnes tror på en underholdende kamp på KFUM Arena.

Jørgen Isnes har en lang og minnerik Skeid-karriere bak seg som spiller. Nå er han imidlertid Kåffa-gutt og gleder seg veldig til å ta imot gjengen fra Torshov lørdag kl. 15 på KFUM Arena.

- Jeg håper ikke alle Kåffa-folk har tatt høstferie, men møter opp og heier oss fram mot Skeid. Jeg tror på en underholdende kamp, sier KFUM-treneren.

Da lagene møttes i vår til TV-kamp, var det Kåffa som til slutt stakk av med alle poenga.

- Det er klart det smakte godt, ikke minst fordi vi da hadde vært gjennom en tøff periode, men det var også litt spesielt å slå Skeid i den kampen, og med den rammen som kampen hadde, innrømmer Isnes.

Selv om det har svingt en del for Tom Nordlies gjeng gjennom sesongen, er Jørgen imponert over hva trenerteamet har fått ut av et ungt mannskap. Per i dag er Skeid ligaens beste Oslo-lag, men nettopp det er en av hovedmotivasjonene for KFUM foran innspurten i årets PostNord avdeling 1.

- Dette er siste sjanse for oss til å være med i kampen om være nest best i Oslo bak Vålerenga. Da er det ganske kult at det laget som gjester oss er Skeid - og at de både geografisk og på tabellen er naboen vår, sier Jørgen.

Han har følgende å melde om status i troppen:

- Jeg så at Nordlie før sist oppgjør gjorde et nummer av at vi hadde en lege på høyreback og at de hadde en back som måtte snike på trikken til treninga, og at det var fordel oss. Nå er denne høyrebacken, Skaga, ikke disponibel i helga. Ellers må vi se bort fra Levorstad, som gjorde sin beste kamp sist, grunnet kort. Doff og Hammer er derimot tilbake. Simsek og Kringberg er fortsatt skada, mens Kenneth Di Vita er tilbake i troppen.

Kampstart kl. 15 på KFUM Arena.

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift