30 kamper på MIL-banen på søndag!

Velkommen til serieturnering i fotball 1. oktober for gutter 9 år på Kongsmyrbanen i Mathopen. Guttene spiller søndag fra kl. 10.00 til 17.00, og du er velkommen!

VELKOMMEN TIL SERIETURNERING FOR GUTTER 9!

Arrangør er Mathopen/Olsvik J15

Minst èn lagleder eller trener møter 30 min før første kamp. Vi møtes da ute på banen i midtsirkelen for felles info om arrangementet. Lagene tildeles da et nummer + kampprogram for dagen. Ikke kom for seint :)

Hvis noe uforutsett skulle skje og du må trekke et lag: Gi beskjed så tidlig som mulig! Vi sender ikke ut detaljert oppsett med alle kampene i forkant. Dere skal være tilstede på banen i ca 3-4 timer, og barna får da spille flere kamper mot flere motstandere.

Fair play hilsen   Fair play hilsen praktiseres før og etter kamp.

Dommerne i turneringen er Jenter 15 fra Mathopen og Olsvik IL. Det er viktig at alle respekterer dommerne slik at også disse får en god opplevelse.

Kiosk  Innimellom blir det også en pause med tid for å kjøpe seg kake og drikke i utendørs kiosk.Kiosk ute ved banen er åpen og vi tar imot både kontanter og vipps. J15 fotball er ansvarlig for arrangementet.

Det er flere toaletter  i hallen like ved.

Informasjon om hvor banen er, finner dere her: Kongsmyren, Kongsbrekkene 2, 5174 Mathopen

Har dere spørsmål, ta kontakt med trener til Mathopen/Olsvik J15, Espen Lillestøl på 98258838 eller eli@columbusglobal.com   

ALLE SPILLERE, FORESATTE FRA FOTBALL LAG OG HÅNDBALL LAG FRA MATHOPEN OPPFORDRES TIL Å GÅ ELLER BLI KJØRT TIL BANEN/HALLEN! DETTE FORDI DET ER BEGRENSET MED PARKERING RUNDT BANEOMRÅDET!  Øvrige lag oppfordres til å samkjøre eller parkere ved COOP Mathopen surprise

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift