Til topps i Icehawks Cup 2017

Knallstart for U12 i sesongens første cup

23 - 24 september arrangerte Ski Icehawks cup for U12. Åtte lag var påmeldt, fordelt på to puljer. Kampene ble spilt i 2 x 15 minutter.
Holmen havnet i pulje med Moss, Ski blå og MS 2.

 

Lørdag spilte Holmen to kamper. Første motstander var kråkene fra Moss.Holmen kjempet hardt, men kom ikke helt i mål. Kampen var en thriller og mer spennende enn publikum satt pris på wink

 

 

 

 

 

Gutta holdt fanskaren på pinebenken bokstavelig talt til siste sekund.14:59 i andre periode banket gutta inn det eneste målet i kampen, og kråkene måtte innse at ørnene var sterkest.

 

 

 

 

 

Etter noen timers pause og litt mat i magen var gutta klare for lørdagens andre kamp.
Hjemmelaget Ski blå stod på motsatt banehalvdel, og de hadde ingen planer om å tape på hjemmebane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åtte minutter inn i første omgang kom det første målet for Ski. Men etter det stengte Holmens målvakt kassa... Etter 14 minutter fikk Holmen snudd spillet og banket inn sitt første mål. 30 sekunder senere trikset de inn enda et mål. Pauseresultat 2 - 1 til Holmen. I andre periode fortsatte gjengen å score og kampen endte til slutt med 4 - 1 i Holmens favør. En god avslutning på dagen!

 

 

 

Etter en god natts søvn var det igjen klart for kamp. Denne gang var det MS 2 som sto for tur. Holmen var virkelig på gulljakt og hadde bestemt seg for å komme til finalen. Etter bare 30 sekunder hadde de rødkledde tatt ledelsen. Åtte minutter senere reduserte MS, men nok en gang bestemte Holmens målvakt seg for at nok er nok! Det ble MS sitt eneste mål denne gang.

 

 

 

 

Holmen klinket inn mål etter mål og kampen endte 9 - 1 til Holmen. Finaleplassen var et faktum!

 

 

 

 

 

Finalelagene var klare, Holmen mot MS 1. Kampen om gullet ble en jevn og spennende fight. Begge lag hadde sine sjangser, men pucken kom ikke helt i nettet.
Ved pause var stillingen fortsatt 0 - 0. Først åtte minutter ut i andre periode kom det første målet i Holmens favør. Dette gav Holmen ekstra selvtillitt samtidig som frustrasjonen økte hos MS. Dramatikken fortsatte og temeraturen var høy inntill tiden rant ut og gullet var vårt!

 

Facebook

Instagram

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift