Ny freeskigruppe for alpint

Batnfjord IL er i ferd med å starte en ny Freeskigruppe for alpint og vil starte opp med barmarkstreninger etter høstferien.

I den forbindelse vil det bli avholdt barmarkstrenerkurs i morgen onsdag 27. Sept. Kl 1930-2130 I gymsalen på Batnfjordsøra. Stig Åmbø fra skikretsen vil komme å gi oss nyttige tips til treningsopplegg og øvelser. Det er allerede etablert en liten trenerstab som skal ha hovedansvaret for treningene fremover, men det vil bli behov for hjelp og engasjement fra flere. Så dersom du er interessert i å bidra fremover håper vi du får anledning til være med enten du vil bidra aktivt som trener for gruppa eller bare steppe innom og hjelpe til når det passer (Vi stiller ikke "krav" til forkunnskap eller nivå. Alle kan bidra på en eller annen måte). 


Opplegget for treningene utover høsten er ikke spikret enda, men vi tenker å starte med første trening tirsdag etter høstferien 1800-1930 og holde det gående frem til snøen kommer. Vi fortsetter da med treninger i bakken på Fursetfjellet. Bakken vil bli stengt for annet publikum disse tirsdagene. Fokus for barmarkstreningene vil være koordinasjon, balanse, spenst og styrke. Skitreningene vil ha fokus på alpin skiteknikk, hopp, triks, railing, løssnøkjøring og skiglede. Så snart snøen kommer vil skiforbundet bidra med nytt trenerkurs på snø. 


Nedre aldersgrense er for treningene er ikke bestemt enda, men vil være avhengig av engasjement fra potensielle hjelpetrenere. Dette tror vi vil bli moro og givende både for store og små. Håper du vil komme på kurs og bidra til dette opplegget.

Gi tilbakemelding til Johan Martin Gaupseth på telefon 93465859 dersom du kommer på trenerkurset eller vil bidra på annet vis.

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift