Du kan fortsatt melde deg på håndballskolen

Du kan fortsatt melde deg på Håndballskolen i Håvikhallen i høstferien - helt fram til og meg fredag. Trykk på linken øverst på siden (over bildet) eller gå inn på Avaldsnes.no

Skal du være med på den populære håndballskolen som Avaldsnes arrangerer i høstferien? Da må du være snar med å melde deg på. Det er mange som vil delta, og fristen for påmelding går ut mandag 2. oktober.

Det er Rico Gruppen som er hovedsponsor for håndballskolen, og vel en uke før fristen for påmelding går ut, begynner plassene å fylles opp. Håndballskolen setter et tak på 60 deltakere av hensyn til plass og treningsmulighetene i Håvikhallen. Oppfordringen er derfor klar: ønsker du å delta, bør du melde deg på og ikke vente til det er for sent.

Rico Gruppens Håndballskole er fra mandag 9. til onsdag 11. oktober – hver dag fra kl. 09.00 til 15.00. Aldersgruppen er fra 7 til 12 år og det serveres varm lunsj hver dag. Påmeldingsfristen er altså satt til mandag 2. oktober.

Alle kan delta på håndballskolen, enten du er aktiv spiller, eller har lyst å prøve håndball. Deltakerne vil bli delt inn i grupper etter alder, og hvor mye de kan om håndball. Ansvarlig for det sportslige opplegget er Omar Asmi.

For påmelding se:      www.avaldsnes.no

Neste KamperAVALDSNES - KOLBOTN

Søndag 16. sept. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Hemingstad

Fredag 14. sept. kl. 18.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift