Seier til Ull/Kisa i historisk hjemmekamp!

Innebandygutta inntok tabelltoppen i sin aller første hjemmekamp i 1. divisjon etter en sterk seier mot VIF.

Ull/Kisa sine innebandyherrer debuterte på hjemmebane i 1. divisjon mot VIF i Flerbrukshallen foran ca. 90 tilskuere. VIF sin tydelige målsetning er direkte opprykk til eliteserien etter denne sesongen og de hadde nok forventet seg en enkel match hvilket det skulle vise seg å bli alt annet enn enkelt.

Samtidig var det nok uvant for Ull/Kisas innebandykrigere å spille foran et så stort og energisk hjemmepublikum også. VIF kom oppskriftsmessig best i gang og allerede etter at de første 9 minuttene av 1. periode var spilt ledet VIF 0-3. Akkurat da så det litt tungt ut for Ull/Kisa som var nødt til å gjøre endringer i spillet – ta mer initiativ – og dermed forsøke å styre kampen inn i hjemmelagets spor. Det lyktes Kisa godt med og når scoringene kom på løpende bånd av Jonas Twilling, Jakob Søderstrøm og Dag Lindskog sto det 3 – 4 etter 1. perioden. Ekstra viktig var strafferedningen som keeper Bendik Fjellstad gjorde på tampen av omgangen for da fikk Ull/Kisa virkelig trua på at dette kunne gå.

En av de største forskjellene på 1. divisjon og spill i de lavere divisjonene er farten i pasningsspillet, det høye presset mot motstanderens forsvar og fysikken i taklingene. Det fikk for alvor Ull/Kisa merke i 2. perioden når VIF tråkket til mer i taklingene hvilket også påførte VIF flere utvisningsminutter. Det høye presset sto Ull/Kisa for og da var det ekstra godt når Magnus Johnsen og Dag Lindskog sørget for at Ull/Kisa gikk til ny pause med ledelse 5 – 4. Kampen var snudd.

I begynnelsen av 3. perioden ble publikum vitne til en omgang hvor veldig dyktige enkelt- og lag prestasjoner kombinert med fart og mange vinnerskaller som spilte godt sammen og da var det bare å sette seg godt til rette og nyte et fyrverkeri av en omgang. Jakob Søderstrøm sto frem som den fine eneren han er, scoret 2 ganger og var veldig delaktig i at Jan Erik Hagen og 2 x Bendik Austad kunne avgjøre matchen til Ull/Kisas favør. Keeper Bendik Fjellstad var virkelig i slag under kampen i dag og var en av flere viktige forklaringer på hvorfor Kisa gikk seirende ut av banen.

Da ble stemningen på tribunen elektrisk når Ull/Kisa dermed inntok tabelltoppen i 1. divisjon som det ubeseirede laget som heller ikke har gitt fra seg ett eneste poeng så langt i serien.

Allerede torsdag 28.09 kl. 20.00 er det ny kamp i Flerbrukshallen – denne gangen cupkamp for herrelaget – og søndag 01.10 kl. 18.00 møter Lillestrøm – Ull/Kisa i Skedsmohallen. Møt opp og støtt laget!

Fakta: 1. divisjon senior menn: Ull/Kisa – Vålerenga 10 – 6

  1. periode: 3  - 4
  2. periode: 2 – 0
  3. periode: 5 – 2

Kampreferat: Tim Homvik

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift