A-laget med nye tre poeng

Stø kurs mot opprykk

A-laget tok tre nye poeng hjemme mot Baune 2 fredag kveld. Med ballgutter, åpen kiosk og godt over tosifret antall tilskuere lå forholdene til rette for at Kvernbit skulle befeste sin posisjon som opprykkskandidat. De drøyt 35 tilskuerne måtte vente en liten stund før det løsnet, men det var tilslutt ingen tvil om hvor poengene skulle ende opp.

Tett og jevnspilt første omgang

Kampen åpnet veldig jevnt der bortelaget nektet Kvernbit noe særlig rom, og hjemmelaget ble stående og spille mye frem og tilbake uten å skape de store sjansene. Et rutinert Baune 2, med blant annet en tidligere tippeliga-spiller, var småfarlig på overganger, uten at de første ti minuttene går i historien som den mest sjanserike. Ut av ingenting skulle det likevel komme en scoring tidlig i kampen. Hjemmelagets yngstemann, Noel Sibhat, krangler seg inn i Baunes 16-meter og etter mye klabb og babb fører et selvmål il 1-0 like før kvarteret var spilt. Kampbilde fortsetter utover omgangen med et hjemmelag som har mye ball, men et gjerrig og solid Baune 2 forsvar står imot og like før pause balanserte bortelaget regnskapet også. Et frispark blir slått inn foran mål og en uheldig Espen Skår i Kvernbit-buret slår ballen i eget nett og lagene går til pause på 1-1.

Et langskudd, to straffer og tre poeng

Det var ingenting som tydet på at Baune 2 ville angripe mer enn nødvendig i den andre omgangen heller, og med et hjemmelag som ikke helt fant rytmen forløp det første kvarteret av omgangen ganske likt som den første. Etter uttallige forsøk på å spille seg gjennom fikk Rudi Nilsen en annen idè midtveis i den andre omgangen. Fra vel 25 meter banket han til på halv-volley og sendte hjemmelaget i ledelsen. Scoringen tvang Baune 2 høyere i banen og kampen åpnet seg mer og mer opp, til fordel for hjemmelaget. Først får Sebastian Tangen et straffespark som Cato Nilsen eksepederer i mål, før innbytter Kjetil Breivik skaffer nok et straffespark og Nilsen punkterer kampen. Begge lag har store muligheter til flere mål, men det ender 4-1 og Kvernbit topper tabellen med tre kamper igjen å spille.

Kampfakta:

1-0 Selvmål 13 min

1-1 Helge Henjum 36 min

2-1 Rudi Ellingsen Nilsen 60 min

3-1 Cato Nilsen (str) 72 min

4-1 Cato Nilsen (str) 80 min

Kvernbits lag:

Espen Skår

Tony Ellingsen Nilsen, Vegard Granberg, Cato Nilsen, Marcelo Guzman

Daniel Flatøy, Rudi Ellingsen Nilsen

Noel Sibhat, Filip Pavlovic, Sebastian Tangen

Lasse Solstrand

Benyttede innbyttere:

Aleksander Skaatun, Karl William Helland, Kjetil Breivik

Grasrotandelen

Hovedsponsor

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift