Dramatikk da juniorene endelig vant

Bryne ble sendt tomhendte hjem til sørfylket etter at et hardtarbeidende Kopervik-lag kjempet seg til en sterk 2-1-seier.

Etter at Kopervik-juniorene ledet 1-0 til pause mot Bryne etter en tidlig scoring av unggutten Carl Bastian Eriksen, ble det dramatiske siste 45 minutter på kunstgresset på Åsebøen.

Ikke lenge etter hvilen doblet Jørgen Olsen Koperviks ledelse, men Bryne skulle få sin redusering rundt midtveis i 2. omgang.

Utvisning og straffebom på overtid

Bryne presset på for å komme à jour, og på overtid så det ut som at jærbuene skulle få sin utligning etter at gjestene fikk straffe på overtid etter at Otto Dybdahl handset på streken.

Dybdahl fikk marsjordre, men det var det ikke mange som klandret 2001-modellen for etter at Andreas Lund i Kopervik-buret maktet å redde forsøket fra straffemerket.

Så, etter noen nervepirrende og hektiske overtidsminutter, kunne jubelen slippes løs da dommeren blåste i fløyta for siste gang.

Seieren mot lag nr. 4 på tabellen i Junior Elite er Koperviks første siden Stavanger, som trakk seg i sommer, ble slått tidlig i juni. Neste oppgave for KIL-juniorene er bortekamp mot Sandnes Ulf om nøyaktig én uke.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift