Kampreferat: Vigra - Volda 2

Vigra tapte 1-2 hjemme mot Volda 2. 3 stolpeskudd fra Vigra før Volda 2 tar ledelsen. Det utlignes til 1-1, men dommeren dømmer i en lite forståelig straffe til bortelaget sent i 2. omgang. Nå ser det veldig tøft ut mtp. å holde seg i divisjonen.

Laget: Erlend - Adrian - O.K. - Magnus T - Anders - Preben - Kurt Erik - Svend - Hans-Martin - Simon - Kenneth

Benyttede reserver: Khalid - Michael

Ubenyttede reserver: Christer - Ilir - Sander - Kim Sander - Robin

 

Dette var en kamp Vigra måtte vinne for å ha en reell sjanse for å holde seg i 5. divisjon. Vi visste at Volda 2 ville stille med et sterkt lag (6 av spillerne var i troppen til Volda 1 i forrige kamp), så vi var innstilit på at dette kunne bli tøft. Vi stilte med et sterkt lag, og vi jobbet godt hele kampen. Før Volda 2 klarte å score på en corner i 2. omgang hadde vi hatt 3 stolpeskudd, og flere andre gode sjanser. Igjen er det på 2 dødballer at motstanderen skaffer målene. Vigra sitt mål kommer etter at Kenneth skaffer straffe. Adrian setter den sikkert. Ellers kan det nevnes at Volda fikk en mann utvist et stykke ut i 2. omgang pga. 2 gule kort.

Målene:

0-1: En corner går over hele feltet og heades inn igjen mot mål fra femmeterstreken. Inne i boksen vinner Voldaspilleren duellen, og ballen går via Erlend og i mål.

1-1: Hans-Martin har et flott raid på venstre side. Han legger inn langs bakken til Kenneth som dras ned. Dommeren dømmer straffe. Adrian setter den sikkert.

1-2: Et frispark slås høyt inn i vår sekstenmeter. Svend blir liggende med en hodeskade, og dommeren blåser. Overraskende nok har han valgt å dømme straffe til Volda 2. Ingen skjønner helt hvorfor, og på spørsmål om hvorfor det er straffe, svarer dommeren: "Det kan jeg ikke forklare". Det er veldig surt at en slik avgjørelse skal være så sterkt bidragsytende til at vi med stor sannsynlighet rykker ned til 6. divisjon.

Vigra klarer aldri å gjøre det spesielt spennende etter straffen, selv om vi spiller mot 10 mann. Takk til alle som tok turen, og trosset pøsende regn. Vi har så lyst å gi dere noe å juble for, men i år vil det seg ikke helt for A-laget til Vigra.

Neste kamp er borte mot Skodje, torsdag 21. september kl. 18.30.

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook


Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Vi trenger din støtte til vårt arbeid i lokalmiljøet for barn og unge!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift