Syv brytere startet ny sesong i Udvalla

Fra Kolbotn reiste syv gutter for høstens første stevne i Udvalla i Sverige. De viste god bryting, og Anzor Musaev gikk til topps i Knattar 32 kg.

I Knattar 32 kg var det 12 deltakere, og Anzor viste god bryting og vant alla sine kamper med fallseier eller teknisk overlegenhet. Martin Aak brøt i samme klasse. De første to kampene var jevne med mange poeng , der Martin vant en klam 18-13, og tapte den neste 19-18. Han ble nummer 8 etter tap i tredje kamp.

Malik Sandek brøt i Knattar 35 kg med seks deltakere. I de innledene kampene ble det en poengseier og ett tap på fall. I bronsekampen viste Malik god bryting og vant 12-0 som gav en fin tredjeplass. Nummer tre ble også Anders Jørgensen i Pojk 38 kg. Han fikk tre kamper.

I pojk 47 kg var det 8 deltakere, Victor Grøneng vant sin førest kamp på fall og tapte sin andre. Det ble også seier i kampen om tredjeplassen, som Victor vant på 12-0. I 59 kg klassen hadde Marius Dalsbotten fire innledene kamper, der han vant to på fallseier og to på poeng etter jevne kamper. I finalen ble det tap på Marius som ble nummer to. Nummer to ble også Hermund Ophaug i Ungdom 58 kg etter en seier og ett tap.

 

AnzorMalikAnders

VictorMariusHermund

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift