Endelig seier igjen.

Så var det igjen kamp for Selbak sine fotballherrer. 

 

Fredagens kamp var mot Rakkestad. 


Rakkestad er ett lag vi ikke har hatt spesielt godt tak på de siste årene. Og på hjemmebane er Rakkestad ofte ett veldig godt lag. 

 

Dagens ellever var følgende. 


Andreas Hansen 


Peter Moen 


Jonas Olsen 


Petter Stedjeberg 

 

Emil Skåksrud 

 

Kristoffer Sternfoss 

 

Stian Bergh 


Andreas Jonassen 

 

Thomas Kolseth 

 

Baskhim Osmani 

 

Oskar Fritzner 

 

 

Alle var enige om at denne kampen skulle vi ikke tape. De to siste poengtapene var ikke noe hyggelig opplevelse så dette måtte vi snu. 

 

Kampen startet ikke spesielt bra for vår del. Rakkestad gikk ut i hundre og tok tak i kampen fra start av. Vi ble hengende litt etter både i duellene og i banespillet. Rakkestad kjørte hardt på diagonalpasninger bak forsvaret vårt og vi måtte hele tiden løpe med nesa mot mål. Etterhvert får vi litt mer kontroll over kampen. Vi får pasningene til å sitte mye mer og vi lar de løpe etter ballen. Men det er mye dueller og trøkk i Rakkestad. Så vi må hele tiden våre på tå hev. Bashkim får ballen på sin venstrekant og setter fart, han drar av to mann og setter på turboen. Han slår ballen inn i feltet og der er Andreas og setter innsiden til. 1-0. Dette var i en periode hvor kampen kunne ha bikket begge veier. Rett etter kommer ketchup effekten. 2-0 kommer rett etterpå Peter fosser nedover på venstrekanten i kjent stil. Han slår flott inn, den går gjennom hele feltet og der kommer Oskar i fullt driv. Han setter ballen rett inn i mål. Han fortsetter der han slapp før skaden. 2-0 står seg ut omgangen. Omgangen blir for Selbak sin del bedre og bedre. Pasningspillet vårt sitter igjen. Vi hadde bedre kontroll over kampen og dikterte tempoet. Litt rusk her og der, men det får vi ta på treningsfeltet. 

 

I pausen blir vi enige om at Rakkestad antageligvis vil prøve å sette press på oss slik Borgen gjorde i forrige kamp for å få det få det første målet. 

 

Vi er klare på at det ikke skal skje, og at vi da skal heller jakte det første målet og drepe kampen.  Vi tar tak i kampen med engang. Vi har egentlig kontroll på ballen, men så mister vi den slik at vi må fosse hjem, Peter kommer inn og skal dekke innlegget. Han sklir for å dekke innlegget. Rakkestad spilleren tar en skuddfinte og blir tatt. Rutinert. Straffe som Rakkestad scorer på og det er 2-1.  Men vi blir ikke stresset. Vi fortsetter med å flytte ballen og gjør trygge gode valg med ballen. Rakkestad kjører kampen litt men klarer ikke skape de store sjansene på oss. Men de har godt trykk i kula og fortsetter med diagonalpasningene sine. Men vi har god kontroll. Backene våre er trygge og gode. Det samme er stopperne våre. Midtbanen vår er trygg og god. Spissene våre legger også ned en flott innsats på topp. Simen kommer inn for Oskar og Siako tar plass på topp for Kolseth. Begge to legger ned en stor innsats og skal ha skryt for gode innhopp. 

 

På slutten er det bashkim som får ballen på venstrekanten igjen, trekker seg forbi en mann og spiller ett flott veggspill med Jonassen og punkterer kampen med 3-1. Vi tar 3 viktige poeng. Honnør til Rakkestad som var ett godt fotballlag. Men idag så synes jeg vi var litt tilbake igjen til det trygge og gode pasningspillet vårt. Alle gutta legger ned en god jobb for hverandre. Vi spiller hverandre gode og gjør en god bortekamp. At vi har litt mer å gå på er jeg ganske sikker på, men alt i alt en flott gjennomført bortekamp. Spissene våre legger ned masse arbeid på topp. Stian og Stern utfyller hverandre bra på midten. Og forsvaret vårt var solide. Bortsett fra en liten feilpasning i første omgang så er Andreas trygg og god helt bakerst. 

 

Neste kamp er mot Sparta hjemme. Da har vi noe å revansjere. For der oppe klarte vi bare 1-1. Nå må vi fortsette for å opprettholde den luken vi har til Råde. 

 

Møt opp lørdag kl 15 på stadion. 

 

Selbak hei, Selbak hei, Selbak hei hei hei, a

Sponsor

Følg oss på Facebook!

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift