Oppstart Håndball J/G2010

Bli med på håndballmoro! :)

Hei!

Ranheim håndball setter i gang med etablering håndball-lag for jenter og gutter i alderen 7 år, dvs. de som er født 2010. I den forbindelse undersøker vi nå om det en noen som kunne tenke seg å være med i trenerteamet for disse lagene. Kanskje akkurat du er interessert? Vi har snakket med et par stykker som har sagt i fra at de vil være trenere, men vi trenger flere:)

Det trengs ikke noen forkunnskap om håndball dersom du har lyst til å være trener, bare det at du er engasjert:) I tillegg er det viktig at støtteapparatet rundt laget kommer på plass tidlig, så dersom du har lyst til å være med å bidra med noe som helst er det supert:)!! Dersom noen har behov for trenerkurs blir det betalt av Ril Håndball:) I tillegg vil vi arrangere et oppstartsmøte for lagkontakter og evt. andre i støtteapparatet, slik at alle får den informasjonen de trenger og en god oppstart av håndballsesongen.

Det er planlagt oppstart av treninger etter høstferien, dvs. i uke 42. Treningene vil foregå i gymsalen på Jakobsli skole. Treningstidene er som følger:

Jenter 7: torsdag 1600-1800

Gutter 7: mandag 1600-1800

Senere i sesongen er det også muligheter for å melde seg på håndball-turneringer for den som ønsker det:) Ranheim håndball arrangerer selv Vinterspretten. Det er en kjempefin turnering som spilles i Ranheimshallen 12-14. januar!

Dersom du er interessert eller om du kjenner noen som kunne tenke seg å være trener eller hjelpe til med andre oppgaver i laget, så er det bare å sende en mail til meg på e-post: ann.kristin.selmer@multiconsult.no<mailto:ann.kristin.selmer@multiconsult.no>

 

Mvh Styret i Ranheim håndball

Ann Kristin Selmer

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift