Kamper mot Kråkerøy og Borgen

Kamper mot Kråkerøy og Borgen.

 


Det har vært litt hektisk de siste ukene for undertegnede. Derfor har det ikke kommet en kampoppdatering fra Kråkerøy2 kampen.

Men da får alle dere ivrige lesere to stk herlige kamprapporter her nå J

 

Kampen mot kråkerøy startet vi følgende:

 

Andreas Hansen

Amund Moe

Petter Stedjeberg

Adrian Bergh

Anders Beck

Kristoffer Sternfoss

Emil Skåksrud

Andreas Jonassen

Thomas Kolseth

Bashkim Osmani

Jonas OIsen

 

Vi var stinne av selvtillit etter Råde kampen og gikk utpå for å ta 3 nye poeng. Kråkerøy stilte med ett godt lag denne ettermiddagen og var fast bestemt på gi topplaget en god match.

Kampen startet med masse dueller og lite finspill. Men var det en ting som var tydelig så var det at Kråkerøy var meget bestemt på at de skulle trykke til i duellene og vise oss at de ikke skulle plukkes på nesen.

Etter 27 minutter så er det Kråkerøy som får den første scoringen. Kråkerøy fortsetter i det samme sporet men legger seg litt dypere for å forsvare ledelsen. Dette gjør de meget bra og vi får ikke til det samme tempoet i spillet vårt som vi har hatt for vane av å se denne sesongen. Vi vinner heller få andreballer og er ikke like på som vi har vært tidligere.

Første omgang ebber ut med en ledelse til bortelaget.

Andre omgang starter litt bedre og vi får litt mer flyt i spillet. Men vi kommer allikevel ikke til de helt store sjansene. Den største får Petter på ett hjørnespark, men uheldigvis for oss så blir den reddet på streken. Vi flytter Petter opp på slutten av kamp for å prøve å komme igjennom. Dessverre for oss så kontrer Kråkerøy inn 2-0 helt på slutten av kampen og dreper den. En kamp under pari fra vår side. Vi kan meget bedre og vi skal prøve å reise kjerringa hjemme mot Borgen.

 

 

Mot Borgen startet vi med følgende:

Andreas Hansen

Peter Moen

Amund Moe

Petter Stedjeberg

Adrian Bergh

Stian Bergh

Emil Skåksrud

Simen Kristiansen

Bashkim Osmani

Andreas Jonassen

Jonas Olsen.

 

Flott spilleforhold denne lørdagen.

Vi startet bra med noen fine angrep og viser at vi skal riste oss av skuffelsen vi hadde fra forrige kamp. Spesielt kantene våre er livlige de første ti minuttene. Vi kombinerer fint og trer oss fremover i banen. Men vi får ikke de helt store mulighetene fordi den siste pasningen er akkurat litt for upresis. Men heldigvis så har vi noen storvokste karer som liker en duell eller to. Vi får corner og Bashkim skal ta den. Han curler den inn på første. Der har Petter tatt oppstilling og da er det få som klarer å bryne seg på han. Han nikker inn 1-0. God stemning. Vi fortsetter i det samme sporet med å komme rundt på kantene. Vi skaper noen halvfarligheter her og der. Men det er ikke før Simen kommer en mot en på høyrekanten at det skjer noe skummelt. Adrian Bergh kommer på en fin overlapping, med flere valgmuligheter ser Simen at Jonas har dratt seg fri i feltet. Han legger fint inn rett foran keeper og bak stopper. Da er Jonas livsfarlig… Han bredsider ballen fint inn i mål. 2-0. Det resultatet står seg til pause. Uheldigvis har værgudene bestemt seg for å åpne slusene og forholdene endrer seg drastisk. Det som var en myk og fin matte er nå en stor gjørmepytt som gjør det vanskelig å holde balansen blant annet. Men det er likt for begge lag.

Vi bestemmer oss for å ri av stormen, da vi tar det for gitt at Borgen ville komme ut i 100 og prøve å få ett tidlig mål. Dessverre for oss er det akkurat det som skjer. Petter skjermer ballen inn til Andreas. Han skal bare skli ut for å hente ballen. Men i gjørmehavet så sklir ballen i kneet til Andreas og spretter ut til en Borgen spiller som setter ballen i mål. 2-1 og det er defintivt kamp igjen.

Nå blir det litt hawaii fotball her. Masse langpasninger og mye dueller. Vi prøver å få ballen ned og trille den til hverandre.

Sebastian kommer inn for Jonassen. Vi må forsvare oss i større grad nå. Heldigvis har vi to meget habile midtstoppere som er gode i duellspillet. De redder oss flere ganger denne ettermiddagen. Særlig en redning som man kan være stolt av er Petter sin blokkering når Andreas har hatt en fin redning men som en Borgen spiller kommer på returen først. Forsvarsspill i særklasse.

Vi jobber godt og vi får noen overganger som er livsfarlige, men enten så redder keeperen til Borgen eller så kommer det akkurat ett Borgen bein inn fra siden.

Siako kommer inn

Vi kommer til noen gode muligheter men vi får ikke den kula i mål.

Helt på slutten får Borgen ett frispark rett utenfor 16m vår. Den blir satt knallhardt borte i hjørnet. Ett lite slag i trynet der. 2-2 og kampen er over.

 

Samtidig så er Borgen ett godt lag og selv om det surt og få 2-2 i trynet rett før slutt så er ikke uavgjort ett resultat vi skal være så veldig misfornøyd med. Selv om vi leder stort sett hele kampen er Borgen bra med og gir seg ikke. Men dette var ett stort steg i riktig retning fra Kråkerøy kampen.

Nå har vi hatt noen småskavanker, suspensjoner osv de siste ukene. Men mot Rakkestad til Fredag begynner vi å nærme oss full tropp igjen. Nå skal den «dårlige trenden» snu. Dessverre er det Rakkestad som skal få unngjelde. Vi håper så mange som mulig kommer for å støtte oss J

 

Vi sees på neste kamp.

 

Sponsor

Følg oss på Facebook!

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift