Værguder smiler til HUK

Det er meldt bra vær på familiedagen på Bygdøhus søndag 3. september. Vi starter klokken 13.00 og holder på til siste lodd er trukket rundt klokken 15.30. Her blir det lek og moro for barn og voksne i alle mentale aldre.

Det er mye som skjer på årets familiedag. Her er et lite utvalg av hva dere kan forvente dere når dere tråkker ut på gressmatten på søndag 3 september:
 
  • Hopp- og sprettaktiviteter: Bungeerun, gladiatorgame, hoppeslott, Duobasket, gjensyn med rodeoen
  • Fotballfaglig alibi: Mødre mot GJ10 kamp, turnering i fotballspill, presisjonsskyting mot mål
  • Flaks og uflaks: Tombola, dagslotteri, fiskedam, utlodding av deltagelse for en familie på Bygdøymila, trekning av det store HUK-lotteriet
  • Kortveisfarende gjester: Fektingen, Roklubben, Oslo Seilforening, Lions, Bygdø Idrettslag, Folkedansen, Bygdøy Skoles Musikkorps, AniCura med poteklipping etc.
  • Motbakkemat i kiosken: Pølser, vafler, kaffe, mineralvann, saftis, kaker, boller, muffins og fjorårets publikumsvinner - iste fra Lucky Bird.

I tillegg har vi gitt etter for medlemmenes krav og åpner salget av HUK effekter og livsnødvendige papirprodukter (do- og tørkepapir) levert på døren. 

Kan ikke vente til søndag? Klikk denne linken for å bestille papirproduktene i høy kvalitet.

Vi tar i mot kontanter, Vipps og betalingskort.

Vi får også besøk av teamet bak Prosjekt2017 som forklarer hvilke forbedringer som planlegges på Bygdøyhus-området og hvordan vi Bygdøyboere kan hjelpe til å dra prosjektet i land. Sjekk denne linken for mer info.

Det er noen dager i året hvor hele lokalbefolkningen kan møtes på samme sted til samme tid. Vi har 17. mai, Bygdøymila, Skidagen og til slutt HUKs familiedag. Det handler ikke så mye om hva vi gjør som hvem vi møter. Bli med og gjør Bygdøy til et enda triveligere å være. 

NB: Har du mistet HUKavisen? Fortvil ikke. Du finner en elektronisk kopi øverst til høyre på denne siden.

Våre treningssponsorer

Grasrotandelen

 
Støtt HUK - klikk logo
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift